06-09-2021 - HO*OPONOPONO

Ik moest even flink terugbladeren in mijn archief om er achter te komen, wanneer ik voor het laatst bezig was met HO*OPONOPONO (Een Hawaïaanse genezingsmethode).

Het hoort wel een beetje bij mij, dat ik een tijdlang heel intensief met iets bezig ben en dat het daarna afzwakt of zelfs even een tijdje achteloos in de "achterbak" ligt. De les of lessen lijken geleerd en na zo*n steppingstone, ga ik dan weer verder.

Door een bepaalde problematiek waarmee ik geconfronteerd werd, kwam toch Ho*oponopono weer bij me boven drijven en ik besloot een boekje met als titel ZEROLIMITS geschreven door Joe Vitale en dr. Hew Len aan te schaffen. 

Een gemakkelijk lezend boekje met af en toe de nodige humor en binnen 48 uur was ik er doorheen. Gelukkig had ik het al onderstrepend gelezen en gisteren heb ik in 5 A4tjes het boek nog eens samengevat. Inhoudelijk ga ik hier niet op het boek in, maar het is een echte aanrader.

Vanochtend stad en land afgezocht (op maandagochtend is er veel dicht) naar een blauwe fles. Blauwe fles ? Nou... dan toch een tipje van de sluier.

Op bladzijde 222 wordt geadviseerd veel water te drinken (probleemoplossend) maar vooral het blauwe zonnewater tot je te nemen. Als je een blauwe fles met water vult en het tenminste een uur in de zon plaatst, dan is het water opgeladen met zonne-energie. Het blauwe zonnewater verwijdert zich herhalende herinneringen uit het onderbewustzijn.

Om die laatste zin te begrijpen, moet je toch echt het boek zelf even lezen. Het enige wat ik kan doen, is een foto plaatsen bij dit blogverhaaltje.

Een passende kurk was niet voorhanden, maar een prachtig blauw Andara kristal (Electric Blue Atlantean) maakt het plaatje compleet.