15-08-2019 - HOE HET BEGON

Het begon met de informatie van het medium van Barneveld, die een Andara kocht en haar enthousiasme sloeg al gauw over en ik besloot op 4 juli ook een Andara-kristal aan te schaffen.

Welke ? De Aqua Serenity trok mij niet alleen vanwege de kleur aan, maar vooral door de werking van dit kristal, die aansloot bij mijn gebruik met de Tensor Tools. Ik bestelde, betaalde en maakte een afspraak om de Andara persoonlijk op te halen. Lichtelijk opgewonden stapte ik die avond mijn bed in, want ik had het gevoel alsof ik een pup ging ophalen.

Die nacht stortte zich - alsof ik onder de douche stond - een waterval van liefde en wijsheid over mij uit. Het was de eerste aanwijzing, dat ik iets bijzonders aan de haak had.

De Aqua Serenity

Dit kristal vertegenwoordigt rust en harmonie. Het heeft de verkoelende en ontspannende kleur van de zee en werkt als een katalysator om je in contact te brengen met je Hoger Zelf.

Deze Andara is een krachtig kanaal en activator van dit hoger bewustzijn en stelt je in staat jezelf te leren kennen in de vele dimensies van je wezen.

Een Aqua Serenity is het portaal naar het Christus Bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde en compassie.

DRIE DAGEN LATER

Ik genoot van mijn Aqua Serenity en gaf haar een speciale plek (zie foto). Daarna kreeg ik al heel snel sterk het gevoel, dat deze hemelse steen om een meer aardse aanvulling vroeg om de energie meer in evenwicht te brengen.

Mijn keus viel op een mooie Andara die aan dit profiel beantwoordde.... De Lemurian Amber.

Het was een prachtig duo en ik voelde mij er heel gelukkig mee. Ook de amber kreeg een mooie plek, maar mijn aandacht werd verder in beslag genomen door de naderende vakantie.

Daarmee begon ook de twijfel of ik de Aqua Serenity mee zou nemen. Ik ging immers naar een prachtige omgeving vlakbij zee en het leek me heel bijzonder om daar met deze kristal in mijn hand te zitten.

Ik twijfelde en twijfelde maar besloot toch om deze kristal rust te geven en te laten wennen aan de nieuwe locatie.

WEER THUIS

Thuisgekomen vond ik de plek voor de Aqua Serenity zo vlak bij de empowermentring voor mij toch wat te sterk. Het voelde als een versterker voor een versterker en het kristal kreeg een nieuwe plek.

Op mijn computer stond informatie over Andarakristallen. Deze informatie was zo boeiend en inspirerend, dat ik het wel 2 keer opnieuw moest lezen. In het hele verhaal trof mij het idee om Andarakristallen met elkaar te combineren, waarbij het woord TEAM bij mij diep binnenkwam.

Ik keek naar de plek waar de Aqua en de Amber stonden en direct was het duidelijk....het team was niet compleet.

En wederom....niet alleen op de kleur, maar vooral vanwege de werking werd de Celestial Gold Green uitgekozen om het team compleet te maken.

Celestial Gold Green

Dit kristal is een helder lichtgevend kristal

en ondersteunt mensen om de reflectie

van de uiterlijke wereld te overstijgen

en de waarheid van het hemelse licht te

ontdekken.

Deze Andara resoneert met het

hartcentrum en helpt je met het

herinneren van je ware

essentie

Lemurian Amber

De Lemurian Amber is als de belichaming

van in leven getransformeerd licht.

De kosmische energie straalt van

binnenuit en beïnvloedt alles om zich

heen met de kracht van de zon.                      

16-08-2019 - ANDRÉ GROOTE

Vandaag hoorde ik, dat André Groote eergisteren is overleden. Het ging de laatste tijd niet zo goed met André, maar wat is het een schok om te horen, dat hij er nu niet meer is.

André heeft aan de wieg gestaan van het ontwaken van mijn spirituele bewustzijn. Hij deed dat op een bijzondere manier in het radioprogramma Het Zwarte Gat en ons viel altijd op, hoe hij soms lastige zaken zo positief kon behandelen.

Hij was een fantastische paragnost en het was niet zo heel gek, dat ik hem graag eens wilde ontmoeten. Dat gebeurde daadwerkelijk, toen hij werkweken organiseerde  voor spiritueel geïnteresseerde mensen in Ventron een klein dorpje in de Vogezen.

Het kapelletje van Frère Joseph (zie foto) speelde daar altijd een centrale rol.

Zijn bijzondere werkweken heeft veel mensen een zetje in de goede richting gegeven en ik denk met veel liefde terug aan deze  bijzondere leermeester.

O ja.......soms hebben we wel eens een beetje in de clinch gelegen, maar dat gaf aan het geheel ook wel een beetje een soort van gezonde spanning. Voor mij blijft hij degene, die mij het juiste spirituele pad heeft gewezen.

HEMELS

Ik brandde voor André een kaarsje. Je doet het voor een ander, maar voor mij was het gelijk ook een vorm van afscheid nemen. De begrafenis was al geweest en dit was de enige manier om nog iets voor hem te doen.

Tijdens dit kleine ritueel was ik heel sterk verbonden met André. Het leek er een beetje op - en ik zeg dit met de nodige voorzichtigheid - alsof ik iets van zijn *erfenis* mocht overnemen.

Mij overviel op dat moment ook een heel sterk gevoel, dat bij mijn eerder aangeschafte Andara kristallen nog een hemelse steen nodig was. Zeg maar als een soort hommage aan André.

Het was al snel duidelijk welke steen het moest zijn...het werd de Cyaan Angels.

Als je leest waar dit kristal voor staat, dan is het ook direct duidelijk, waarom ik bij mijn keuze voor deze steen heb gekozen.

Cyaan Angels

Dit kristal is een echte boodschapper en

vibreert de goddelijke frequenties met een

liefdevolle kracht naar ons toe.

De trilling van dit kristal is als de energie

van het engelenrijk. Het cyaan blauw is

een hemelse kleur en verbind je zodanig

met deze frequenties

Deze Andara ontsluit de verborgen

potenties die in iemands dna liggen

opgeslagen en klaar om naar de

oppervlakte te komen.

21-08-2019 - MY FRIENDS

Gisteren de Cyaan Angels ontvangen.

Het complete team is nu nog completer.

Het was zulk prachtig weer, dus heb ik ze gebroederlijk in de vensterbank naast elkaar in de zon gelegd.

Na een half uurtje heb ik ze gepakt en ze voelden zo lekker warm aan.

Een uur later zat ik beneden op de bank en mijn hoofd was bij andere zaken en ik kreeg de boodschap door: JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN !

Kijk ! Dat zijn nog eens vrienden !

24-08-2019 - Silver Luna (vraag)

Het mooie van de Andara Kristallen is, dat ze allemaal op hun beurt iets vertellen over mijn spirituele ontwikkeling. Van alle vier de Andara kristallen kan ik zeggen, dat het een bewuste keuze is.

Wat mij nou precies bracht tot de aanschaf van nummer 5 de Silver Luna. Het spijt me, maar ik kan het niet uitleggen of verklaren. Behalve dan dat ook nu weer de werking van deze kristal heel erg de essentie is, van waar ik voor sta.

Deze Silver Luna staat je toe, datgene in jezelf waar te nemen, dat ongekleurd/neutraal is en dus vrij van oordelen en overtuigingen.

De steen staat bekend om zijn puurheid en helderheid met een zilverkleurige lichtbreking.

Dit kristal voorziet je van een intens begeleidend licht uit hogere dimensies.

26-08-2019 - Silver Luna (antwoord)

Zittend in de tuin - na een bloedhete dag - eindelijk een beetje een briesje in de tuin. Ik kijk omhoog naar de sterren en repeteer voor mezelf, waar de Andara*s voor staan en zelfs de werking van de Silver Luna (hoewel ik hem pas woensdag per post ontvang) zit al in mijn systeem.

En dan in een flits weet ik het...daar is het antwoord. Als er iets is, dat je als medium bij je werk absoluut moet zijn: vrij van ieder oordeel, neutraal en ongekleurd. En altijd voel ik mij op de een of andere manier bij dat *werk* begeleid vanuit een hogere  dimensie.

Het is de Silver Luna, die mij daarin gaat ondersteunen en de beslissing is ook direct gevallen. Hoewel ik dit kristal opneem in mijn Andara-team (zie foto) en zij gaat samenwerken met de andere Andara*s, krijgt zij toch een specifieke rol. Ik ga haar meenemen naar de beurs aanstaande zaterdag in Lexmond.

En zo valt er een puzzelstukje met een vraagteken (dat al een paar dagen boven mijn hoofd hing) precies op z*n plaats. Als je een vraag hebt, krijg je soms heel snel een antwoord.

02-09-2019 - ELECTRIC BLUE ATLANTEAN

Gisteren heb ik een dag mogen verkeren als coachend medium op de jubileumdag van reikivereniging Cirkel in Lexmond. Ik had daar prachtige gesprekken en ontmoetingen en een van die ervaringen kan je lezen in mijn september-blog (MEDIUM-ERVARING)).

Deze laatste ervaring en de mededeling van mijn Andara-leverancier, dat er weer een nieuwe partij kristallen binnen was, brachten mij ertoe om voor de zoveelste keer te zwichten voor een Andara kristal. Het enige excuus dat ik kan aanbrengen is: "De steen riep mij !"

Deze Electric Blue Atlantean brengt met zijn prachtige lichtblauwe kleur energie in beweging, die zowel wijsheid, kennis als een informatieve stroom naar binnen brengt.

Deze Andara heeft een sterke invloed op iemands communicatie die verbonden wordt met de wijsheid, die via de pijnappelklier wordt gedownload.

03-09-2019 - HET ANDARA-AVONTUUR

Er lijkt maar geen einde te komen aan het Andara-avontuur en tegelijkertijd realiseer ik me, dat ik nog maar aan het begin sta van een weg om deze Andara*s echt in mijn leven te verankeren.

Het is al wel direct duidelijk, dat nieuwe  informatie makkelijker en sneller tot mij komt en eerlijk gezegd, kijk ik daar nog niet eens van op. Als je naar de Andara*s kijkt en hun helderheid tot je door laat dringen, is het niet zo vreemd, dat dezelfde helderheid bij jou zich ook ontwikkelt.

Bij sessies gaan de Silver Luna en de Electric Blue Atlantean mij helpen. Ik zag al  vrij snel het beeld, dat ik de Silver Luna in de linkerhand ga houden en mij als het ware verankert in dat deel van mij zelf, dat neutraal, ongekleurd en vrij van oordeel en overtuigingen is.

In de rechterhand de Electric Blue Atlantean om de wijsheid die via de pijnappelklier wordt gedownload bij mij binnen te laten komen.

Zoals gezegd.....aan het begin van een nieuwe weg en als er één iemand benieuwd is naar deze ontwikkelingen, dan ben ik het zelf wel. Hoe was het ook nou weer ? Verken je eigen mogelijkheden !

04-09-2019 - EEN ZEER MERKWAARDIGE ERVARING

Mijn formatie van 6 Andara kristallen vertegenwoordigt op deze manier een harmonieus geheel, waar ik bijzonder tevreden en heel blij mee ben.

Ik had vanochtend veel informatie over de Andara kristallen bestudeerd en kwam op een bepaald moment op het idee (of was het een spontane handeling?) om 2 kleine kristalletjes uit mijn kamer aan deze formatie toe te voegen. Mijn vraag was gewoon: "Hoe zou dat staan?"

Op dat moment ging er over mijn hele lichaam een golf van kippenvel en als een WETEN was het mij duidelijk, dat aan deze formatie nog 2 kristallen toegevoegd moesten worden.

Voor de zekerheid herhaalde ik de toevoeging van de 2 kristalletjes en weer kwam er een golf van kippenvel en warmte over mij heen.

De onvermijdelijke actie was een spontane door bij mijn hofleverancier nog 2 Andara*s te bestellen.

Op bijgaande schets zijn de groene bollen de aanwezige kristallen en de rode de toekomstige toe te voegen Andara*s.

Kort samengevat: het lijkt alsof de energie van het Andara-team (zo noem ik ze)  hierdoor vertienvoudigd wordt.

Dat Andara kristallen quantum-eigenschappen hebben, is mij na deze ervaring wel duidelijk. De kristallen zijn er fysiek dan weliswaar nog niet, maar zij laten hun energie al duidelijk gelden.

06-09-2019 - ENERGIE VERTIENVOUDIGD MET DE

                        JEWEL ANGEL AURA EN DE ASCENDANT LILAC

Jewel Angel Aura Radium

Dit kristal heeft een extreem hoge healing vibratie en resoneert met het 13de octaaf. Wanneer zonlicht door de Andara heen schijnt, worden de genezende stralen van transformatieve energieën vrijgegeven.

Ascendant Lilac

Dit kristal verlicht je met de Goddelijke essentie van wijsheid en vertrouwen. Dit kristal heeft een unieke resonantie die je verbindt met je spirituele essentie. Het is zowel een healer als een activator van de hogere chakra*s en veroorzaakt verhoogde synchronisatie

Energie vertienvoudigd

Althans......zo voelt het wel en daar gaan we altijd lekker van uit.

So wie so spannend wat deze Andara-familie (want zo voelt het) mij de komende tijd gaat brengen.

29-09-2019 - MINIMALE VERSCHUIVING

Als je van de Andara*s de werking leest, mag je eigenlijk wel oppassen, dat je niet in hogere sferen gaat verkeren. Daarom is extra aandacht aan aarding en gronding absoluut noodzakelijk.

Hoe werkt dat nou in het dagelijks leven uit? Merk je het verschil? Hoe ga je met de Andara*s om? Dat zijn allemaal vragen, die ik mezelf natuurlijk ook stel.

Er is nog niet zoveel geschreven en gepubliceerd over Andara*s en dat heeft ook wel het voordeel, dat je het allemaal een beetje zelf moet uitzoeken.

Een prachtige opmerking vond ik....*staar er gewoon naar* en dat doe ik dan ook regelmatig. In feite ben je je dan op zo*n moment aan het verbinden met deze prachtige kristallen.

En daarmee komen we direct op het belangrijkste punt. Deze kristallen zijn zo helder, dat je eigen denken er automatisch helderder door wordt. Het lijkt een klein verschil, maar ik kan je verzekeren, dat het in allerlei kleine dingen behoorlijk doorwerkt.

Zo kwam ik al wandelend tot het besef, dat er in mijn dagelijkse mantra iets toegevoegd moest worden. Zo kwam ik tot het besef, dat er aan de opstelling van de Andara*s een kleine verandering moest worden aangebracht.

En grote veranderingen? Jazeker! Het geeft me meer rust, inzicht en harmonie....geen onbelangrijke zaken in deze hectische wereld. Ik ben er in ieder geval blij mee.

Ik sluit dit verhaaltje af met een foto van het Andara-team in de nieuwe opstelling: zoek de verschillen !

21-09-2019 - NIEUWE AANWINST

INDIGO ELESTIAL SAPPHIRE

Dit kristal is een kanaal van de blauwe straal uit het hart van het Universum.

Deze Andara draagt de frequentie van het Christus Bewustzijn.

Dit bijzondere kristal informeert de lichtwerker over doel en missie hier op aarde

OKTOBER 2019 - APOTHEOSE

Vannacht in de vroege ochtend kwam ik maar niet in slaap en *uit-het-niets* kwam daar het idee om een paar kristallen van mijn Andara formatie anders neer te leggen, omdat 2 kristallen in mijn team niet voor de volle 100 %  aan bod kwamen. Ik probeerde de nieuwe opstelling te visualiseren en zag, dat er nu een grotere harmonie in de opstelling was bereikt.

Op dat moment kreeg ik te horen "Oog van God" en aan de hand van de foto mag iedereen bepalen of dat ergens op slaat.

Ik werd steeds onrustiger en ik besloot naar mijn werkkamer te gaan en de formatie te hergroeperen, zoals ik hem had gezien. Ik keek nog even op de klokradio....1.33 uur en met het kleine zaklantaarntje in de hand sloop ik naar de kamer om deze taak te volbrengen.

Daarna kwam ik in bed al snel tot rust en ben ik waarschijnlijk al snel in slaap gevallen.

Ooit kreeg ik een icoon van Franciscus van Assisi. Ik beschouwde dat als een van de mooiste kado*s die ik ooit heb gekregen en toch.....toch voelde ik, dat deze icoon niet bij mij in Nieuwkoop moest hangen, maar in Assisi. Een week later kwam een vriendin op bezoek, die op het punt stond naar Assisi te gaan !

Ik had nog één probleem: de geefster informeren over deze nogal radicale beslissing. Haar reactie was bijzonder en geruststellend: "O....maar een icoon bepaalt zelf, waar zijn plaats is."

En zo had ik heel sterk het gevoel, dat de Andara*s mij hebben verteld, hoe hun formatie er op de meest krachtige wijze uit moest zien.

Opvallend is wel, dat je nu 3 rijtjes van 3 ziet en het meer één geheel is......1.33 (uur).

TOT SLOT: Er is nu een periode van een kleine 3 maanden achter de rug, waarin de Andara*s stuk voor stuk in mijn leven verschenen. Een aantal keren veranderde de formatie, maar ik kan nu stellen, dat het Andara-team definitief compleet is en in de juiste opstelling.

Het lijkt er op, dat er nu een nieuwe periode aanbreekt om met deze Andara*s om te gaan. In het kopje ANDARA- II, III en IV, kan je daar meer over lezen.

Deel deze pagina