Iets over Frans

Frans had als kind al bepaalde indrukken en belangstelling voor spiritualiteit in een tijd, dat dit niet herkend werd.

Hij was altijd al een beelddenker en had daarmee een voorsprong bij het maken van plannen en het uitwerken van ideeën. Van tevoren de *consequenties* zien is soms moeilijk aan anderen uit te leggen, maar geeft wel een extra verantwoordelijkheid.

Frans is een autodidact en een vroege lezer. Na de tijd van de romans en historische werken, kwam de periode van alleen maar bezig zijn met spiritualiteit.

Hij heeft veel gewerkt met dromen en een droomuitlegpraktijk gehad. Naast het geven van een Tarotcursus had Frans vooral de behoefte om de bij hem de ontluikende mogelijkheden te professionaliseren.

Na de nodige cursussen, workshops en opleidingen zowel in binnen- als in buitenland kwam Frans via de matrixopleiding, een mediumopleiding en de opleiding tot hypnotherapeut tot z*n eigen vorm, waarbij voor hem het centrale punt is: andere mensen te helpen om tot hun eigen weten te komen.

FRANS WIL EEN MEDIUM ZIJN, DAT DE MENSEN RAAKT EN BEREIKT, ZODAT ZE VOELEN, DAT HET GODDELIJKE IN HUN ZELF IS.

Frans voelt zich daarnaast zeer geïnspireerd door een  *Een Cursus in Wonderen*. Een boek dat hij al vele malen heeft bestudeerd en hem richting geeft voor zijn dagelijks leven.

Zijn laatste *liefde* is ontstaan door een aantal meditaties, waarbij hij door de Engelen is meegenomen naar de Akasha kronieken. Zelf noemt hij het De Bibliotheek waar alle levensboeken van iedereen zijn opgeslagen.

Door het Pathway Prayer Process is Frans in staat je mee te nemen naar het veld van de Akasha-kronieken.

Frans vindt het fascinerend om te ervaren en te begrijpen, waar alle doorgegeven informatie vandaan komt en hij beschouwt het als een levensopdracht om mensen hiermee in contact te brengen. Het heeft zijn readings naar een totaal ander plan gebracht.

Frans stelt vragen en geeft antwoorden. Hij helpt jou tot het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen, kennis en inzicht.

Frans zou zeggen: "Verken je mogelijkheden."

Zelf doet hij dat ook. Lees maar zijn blogverhaaltjes over de TENSOR TOOLS en zeer recentelijk over ANDARA KRISTALLEN.