16-04-2020 - DE HELENDE KRACHT VAN ANDARA KRISTALLEN

Gedurende een week had ik een beetje vreemd gevoel zo net tussen buik en maag. Ook in mijn keel voelde ik iets krampachtigs, waar ik niet echt blij van werd. Ik had het gevoel, dat de ene plek/gewaarwording sterk te maken had met de andere plek/gewaarwording.

Ik probeer dan altijd te begrijpen, waar een vreemd gevoel of een pijntje vandaan komt. Waar heeft het mee te maken en wat kan de oorzaak zijn?

Ik kon er niet echt de vinger op leggen, maar ik ging toch wel zitten denken aan een oplossing en zo kwam ik bij mijn Andara kristallen terecht. Ik ging eens kijken of er kristallen tussen zaten met een healende werking.

Twee van de Andara*s sprongen eruit. De Angel Aura Radium (extreem hoge healingvibratie) en de Ascendant Lilac (healer en activator van de hogere chakra*s). Toen ik lekker in de zon op mijn stoel lag met de ene kristal op mijn derde chakra (keel) en de andere op mijn vijfde chakra (zonnevlecht), drong het tot mij door, wat er aan de hand was.

Mijn derde chakra (de zonnevlecht) had de afgelopen tijd de ellende en de onzekerheid in de wereld om mij heen veel te veel in zich opgenomen en met al die informatie kon ik geen kant op (derde chakra = communicatie). Normaal gesproken bespreek je de nodige problemen, maar van deze toestand weet eigenlijk niemand welke kant het opgaat.

Ik heb altijd ervaren, dat kennis van de oorzaak op zich al voor een groot deel healend werkt. De Andara*s hebben daar nu hun steentje aan bijgedragen.

Het voelt nu allemaal meer ontspannen aan en ik blijf nog even een paar dagen bezig met deze *behandeling*.

Nu moet ik heel eerlijk zeggen.........die dropjes met honing voelen ook wel heel erg goed !

25-08-2020 - GETAL 19

Ontwikkelingen gaan soms snel en zijn niet tegen te houden. Ooit had de maker van de tensor tools al aangekondigd, dat er een tijd zou komen, dat je zijn producten aan de kant zou zetten. Toen......kon ik dat eigenlijk niet geloven.

Het afgelopen jaar ben ik enorm aan de slag gegaan met de Andara kristallen, die voor mij een hele lichte energie vertegenwoordigen. Een energie vol geloof, hoop en kracht voor de toekomst.

Vandaag was het dus de dag om een aantal van mijn tensor tools uit mijn kamer te halen. Het voelde als een te zware energie voor mij. Tegelijkertijd had ik mijn oog laten vallen op een rode Andara, maar....dat zou nummer 19 zijn. Iets in mij vertelde, dat ik voor de aankoop toch eens moest kijken wat het getal 19 symboliseert. Van de vele aspecten haal ik er hier een paar uit en zet ze op een rijtje.

- Het draagt de energie van vooruitgang, motivatie en ambitie.

- Het getal 1 heeft een trilling van onafhankelijkheid en individualiteit.

- Het getal 9 draagt de energie van de spirituele wetten.

- Het getal symboliseert intuïtie en oplossen van problemen.

- Dienen van de mensheid (zielsopdracht), spirituele verbinding en innerlijke wijsheid.

- In jezelf geloven en je dromen volgen.

- Jij bent degene, die je toekomst creëert door je gedachten en acties.

Dat dit getal ook heel duidelijk het einde (9) en het begin (1) van iets nieuws symboliseert, gaf mij net dat hele kleine zetje omdatgene te veranderen, dat ik de laatste tijd al voortdurend voelde.


En zo gingen ook de laatste tensor tools eruit en werd de nieuwe Andara (Indian Fire) besteld.

26-08-2020 - INDIAN FIRE

Deze Andara zendt de vibratie van onvoorwaardelijke liefde en vreugde uit. Als jij je aangetrokken voelt tot de Indian Fire, ben je klaar om je leven op aarde naar een hoger plan te brengen.

Dit vuurrode kristal begeleidt je met haar trillingen naar een verhoogd veld van bewustzijn geheel volgens jouw Kosmisch Plan.

Oude patronen en angsten in jouw lichaam mogen geheeld worden, waardoorde nieuwe frequenties van licht en liefde geïntegreerd worden.

Ze transporteert je door de 5-dimensionale poorten naar een tijdloze energie, waar transformatie van je hele energieveld tot stand mag komen. Deze krachtige upgrades mogen een bijdrage leveren om het nieuwe bewustzijn uit de hogere dimensies effectief in de collectieve samenleving terug te brengen, zodat met jouw hulp het aardse veld in liefdestrilling verhoogt.

02-09-2020 DE IDEALE COMBINATIE

Soms vallen bepaalde zaken onbedoeld en onverwachts op hun plek. In augustus schreef ik al, dat een aantal tensor tools even aan de kant gingen en tegelijkertijd kwam het Andara-kristal Indian Fire op mijn pad.

De kleine mastercoil is een vaste metgezel tijdens mijn wandelingen en symboliseert voor mij belangrijke uitgangspunten samengevat in een mantra.

De Indian Fire sluit daar op de een of andere manier naadloos bij aan. Ze bevinden zich als het ware op hetzelfde niveau.

Niet zomaar blijkt het nu - de een in de linkerhand en de ander in de rechterhand - een ideale combinatie te zijn om mij te richten op hogere energieën. 

Het is de ideale combinatie om vlak voor een sessie even helemaal tot rust te komen en mij te richten op datgene, wat komen gaat.

28-09-2020 - NEW FORMATION

Zo af en toe neem ik mijn Andara kristallen in de hand en in de bekende twee bij twee formatie, leg ik ze daarna weer neer. Zo ontstaat uiteindelijk na verloop van tijd een *laddertje* met aan beide kanten 6 kristallen.

Al eerder had ik gemerkt, dat de Andara kristallen een eigen wil hebben en vandaag vertelden ze mij, dat ze op een andere manier neergelegd wilden worden.

Zo ontstond een veld van 3 bij 4 of als je wil van 4 bij 3. Van boven naar onder zijn dat 3, 6 en 9 en zo kwam ik direct terecht bij de fascinerende getallenreeks waar Tesla ons op wees

Maar pas op het moment dat ik de foto in mijn blogverhaaltje zag, begreep ik dat de boodschap veel persoonlijker was. De Andara-formatie vertegenwoordigde de 3 zuilen, waar ik het gisteren in mijn blogverhaaltje over had:

                                               LIEFDE, ZUIVERHEID EN WIJSHEID