16-04-2020 - DE HELENDE KRACHT VAN ANDARA KRISTALLEN

Gedurende een week had ik een beetje vreemd gevoel zo net tussen buik en maag. Ook in mijn keel voelde ik iets krampachtigs, waar ik niet echt blij van werd. Ik had het gevoel, dat de ene plek/gewaarwording sterk te maken had met de andere plek/gewaarwording.

Ik probeer dan altijd te begrijpen, waar een vreemd gevoel of een pijntje vandaan komt. Waar heeft het mee te maken en wat kan de oorzaak zijn?

Ik kon er niet echt de vinger op leggen, maar ik ging toch wel zitten denken aan een oplossing en zo kwam ik bij mijn Andara kristallen terecht. Ik ging eens kijken of er kristallen tussen zaten met een healende werking.

Twee van de Andara*s sprongen eruit. De Angel Aura Radium (extreem hoge healingvibratie) en de Ascendant Lilac (healer en activator van de hogere chakra*s). Toen ik lekker in de zon op mijn stoel lag met de ene kristal op mijn derde chakra (keel) en de andere op mijn vijfde chakra (zonnevlecht), drong het tot mij door, wat er aan de hand was.

Mijn derde chakra (de zonnevlecht) had de afgelopen tijd de ellende en de onzekerheid in de wereld om mij heen veel te veel in zich opgenomen en met al die informatie kon ik geen kant op (derde chakra = communicatie). Normaal gesproken bespreek je de nodige problemen, maar van deze toestand weet eigenlijk niemand welke kant het opgaat.

Ik heb altijd ervaren, dat kennis van de oorzaak op zich al voor een groot deel healend werkt. De Andara*s hebben daar nu hun steentje aan bijgedragen.

Het voelt nu allemaal meer ontspannen aan en ik blijf nog even een paar dagen bezig met deze *behandeling*.

Nu moet ik heel eerlijk zeggen.........die dropjes met honing voelen ook wel heel erg goed !