16-04-2020 - DE HELENDE KRACHT VAN ANDARA KRISTALLEN

Gedurende een week had ik een beetje vreemd gevoel zo net tussen buik en maag. Ook in mijn keel voelde ik iets krampachtigs, waar ik niet echt blij van werd. Ik had het gevoel, dat de ene plek/gewaarwording sterk te maken had met de andere plek/gewaarwording.

Ik probeer dan altijd te begrijpen, waar een vreemd gevoel of een pijntje vandaan komt. Waar heeft het mee te maken en wat kan de oorzaak zijn?

Ik kon er niet echt de vinger op leggen, maar ik ging toch wel zitten denken aan een oplossing en zo kwam ik bij mijn Andara kristallen terecht. Ik ging eens kijken of er kristallen tussen zaten met een healende werking.

Twee van de Andara*s sprongen eruit. De Angel Aura Radium (extreem hoge healingvibratie) en de Ascendant Lilac (healer en activator van de hogere chakra*s). Toen ik lekker in de zon op mijn stoel lag met de ene kristal op mijn derde chakra (keel) en de andere op mijn vijfde chakra (zonnevlecht), drong het tot mij door, wat er aan de hand was.

Mijn derde chakra (de zonnevlecht) had de afgelopen tijd de ellende en de onzekerheid in de wereld om mij heen veel te veel in zich opgenomen en met al die informatie kon ik geen kant op (derde chakra = communicatie). Normaal gesproken bespreek je de nodige problemen, maar van deze toestand weet eigenlijk niemand welke kant het opgaat.

Ik heb altijd ervaren, dat kennis van de oorzaak op zich al voor een groot deel healend werkt. De Andara*s hebben daar nu hun steentje aan bijgedragen.

Het voelt nu allemaal meer ontspannen aan en ik blijf nog even een paar dagen bezig met deze *behandeling*.

Nu moet ik heel eerlijk zeggen.........die dropjes met honing voelen ook wel heel erg goed !

25-08-2020 - GETAL 19

Ontwikkelingen gaan soms snel en zijn niet tegen te houden. Ooit had de maker van de tensor tools al aangekondigd, dat er een tijd zou komen, dat je zijn producten aan de kant zou zetten. Toen......kon ik dat eigenlijk niet geloven.

Het afgelopen jaar ben ik enorm aan de slag gegaan met de Andara kristallen, die voor mij een hele lichte energie vertegenwoordigen. Een energie vol geloof, hoop en kracht voor de toekomst.

Vandaag was het dus de dag om een aantal van mijn tensor tools uit mijn kamer te halen. Het voelde als een te zware energie voor mij. Tegelijkertijd had ik mijn oog laten vallen op een rode Andara, maar....dat zou nummer 19 zijn. Iets in mij vertelde, dat ik voor de aankoop toch eens moest kijken wat het getal 19 symboliseert. Van de vele aspecten haal ik er hier een paar uit en zet ze op een rijtje.

- Het draagt de energie van vooruitgang, motivatie en ambitie.

- Het getal 1 heeft een trilling van onafhankelijkheid en individualiteit.

- Het getal 9 draagt de energie van de spirituele wetten.

- Het getal symboliseert intuïtie en oplossen van problemen.

- Dienen van de mensheid (zielsopdracht), spirituele verbinding en innerlijke wijsheid.

- In jezelf geloven en je dromen volgen.

- Jij bent degene, die je toekomst creëert door je gedachten en acties.

Dat dit getal ook heel duidelijk het einde (9) en het begin (1) van iets nieuws symboliseert, gaf mij net dat hele kleine zetje omdatgene te veranderen, dat ik de laatste tijd al voortdurend voelde.


En zo gingen ook de laatste tensor tools eruit en werd de nieuwe Andara (Indian Fire) besteld.

26-08-2020 - INDIAN FIRE

Deze Andara zendt de vibratie van onvoorwaardelijke liefde en vreugde uit. Als jij je aangetrokken voelt tot de Indian Fire, ben je klaar om je leven op aarde naar een hoger plan te brengen.

Dit vuurrode kristal begeleidt je met haar trillingen naar een verhoogd veld van bewustzijn geheel volgens jouw Kosmisch Plan.

Oude patronen en angsten in jouw lichaam mogen geheeld worden, waardoorde nieuwe frequenties van licht en liefde geïntegreerd worden.

Ze transporteert je door de 5-dimensionale poorten naar een tijdloze energie, waar transformatie van je hele energieveld tot stand mag komen. Deze krachtige upgrades mogen een bijdrage leveren om het nieuwe bewustzijn uit de hogere dimensies effectief in de collectieve samenleving terug te brengen, zodat met jouw hulp het aardse veld in liefdestrilling verhoogt.

02-09-2020 DE IDEALE COMBINATIE

Soms vallen bepaalde zaken onbedoeld en onverwachts op hun plek. In augustus schreef ik al, dat een aantal tensor tools even aan de kant gingen en tegelijkertijd kwam het Andara-kristal Indian Fire op mijn pad.

De kleine mastercoil is een vaste metgezel tijdens mijn wandelingen en symboliseert voor mij belangrijke uitgangspunten samengevat in een mantra.

De Indian Fire sluit daar op de een of andere manier naadloos bij aan. Ze bevinden zich als het ware op hetzelfde niveau.

Niet zomaar blijkt het nu - de een in de linkerhand en de ander in de rechterhand - een ideale combinatie te zijn om mij te richten op hogere energieën. 

Het is de ideale combinatie om vlak voor een sessie even helemaal tot rust te komen en mij te richten op datgene, wat komen gaat.

28-09-2020 - NEW FORMATION

Zo af en toe neem ik mijn Andara kristallen in de hand en in de bekende twee bij twee formatie, leg ik ze daarna weer neer. Zo ontstaat uiteindelijk na verloop van tijd een *laddertje* met aan beide kanten 6 kristallen.

Al eerder had ik gemerkt, dat de Andara kristallen een eigen wil hebben en vandaag vertelden ze mij, dat ze op een andere manier neergelegd wilden worden.

Zo ontstond een veld van 3 bij 4 of als je wil van 4 bij 3. Van boven naar onder zijn dat 3, 6 en 9 en zo kwam ik direct terecht bij de fascinerende getallenreeks waar Tesla ons op wees

Maar pas op het moment dat ik de foto in mijn blogverhaaltje zag, begreep ik dat de boodschap veel persoonlijker was. De Andara-formatie vertegenwoordigde de 3 zuilen, waar ik het gisteren in mijn blogverhaaltje over had:

                                               LIEFDE, ZUIVERHEID EN WIJSHEID

01-10-2020 - VOORBEREIDING

Van de week heb ik weer ervaren, hoe belangrijk het is om vóór een sessie even tot rust te komen en je voor te bereiden op wat komen gaat.

Soms heb ik daar wel eens wat minder aandacht voor, maar als je er uitgebreid de tijd voor neemt, kunnen er bijzondere dingen gebeuren.

Zoals ik vorige maand al schreef, brengt de Indian Fire (Andara kristal) je door de 5-dimensionale poorten naar een tijdloze energie, waar transformatie van je gehele energieveld tot stand komt.

Nieuwe frequenties van liefde en licht mogen geïntegreerd worden.

Ik had mij samen met de Indian Fire in alle rust goed voorbereid en tijdens een sessie kwam bij mij een spirituele heelmeester door. 

Dat was weer een bijzondere ervaring, die als een plaatje in mijn geheugen gegrift staat.

12-11-2020 - RICHTING

Het is niet de eerste keer, dat de Andara kristallen aan mij iets laten weten en zeker ook  niet de eerste keer, dat het gaat om de combinatie en de samenstelling van de formatie.

Deze keer was het vanmiddag tijdens een meditatie met de Indian Fire en de mastercoil, dat de Andara*s mij in een beeld lieten zien, dat ze neergelegd willen worden op de manier zoals bijgaande foto laat zien.

Het geeft bij mij 2 associaties, waarvan de eerste is, dat het een pijl aangeeft en iets zegt over de richting, die ik de afgelopen dagen met een nieuwe affirmatie heb bewandeld. De boodschap is kort en kracht: "Ga zo door."

De tweede associatie komt bij mij boven, omdat het getal 13 mij iets zegt over de grote Meester en zijn 12 leerlingen. Frappant is, dat de Indian Fire hier de vuurrode speerpunt vormt en daarmee in zekere zin de 2 associaties met elkaar verbindt.

In ieder geval brengt het mij voor de zoveelste keer een les, die ik vaker heb gehad: "LUISTEREN !" En daarmee wordt natuurlijk bedoeld....naar je innerlijke stem.

13-11-2020 - AFFIRMATIE

Een affirmatie is een uitspraak, die je vaak herhaalt. Door de herhaling ontstaat er een gedachte, die je steeds meer gaat geloven en zich in je leven gaat manifesteren. Affirmatie betekent letterlijk: bekrachtiging.

In onze gedachten spelen zich vaak ook negatieve gesprekken af en daarmee beïnvloed je ook jouw werkelijkheid. Gedachten zijn krachten, dus let op wat je denkt en dat is niet gemakkelijk, omdat onze gedachten ongecontroleerd vaak alle kanten opgaan of zich richten op negatieve ervaringen.

Wil je die negatieve kant van jezelf veranderen, dan is het goed om een positieve affirmatie te bedenken.

Gisteravond zat ik een beetje te dagdromen bij de nieuwe opstelling van mijn Andara*s en ik begon behoorlijk met mijn hoofd te schudden. Dat is een ongecontroleerde beweging, waarvan ik inmiddels weet, dat ik daardoor verbinding heb met........

Ik vroeg mijn Andara*s (Ja......ik heb een heel persoonlijke band met deze kristallen) om mijn mastercoil op te laden. De Andara*s hebben een hoge trilling en zijn in staat andere kristallen op te laden.

Even later viel het kwartje en begreep ik, dat de nieuwe opstelling van mijn Andara*s niet voor niets door hen was gevraagd. Deze speerpuntige opstelling liet mij weten, dat het nou juist de kracht is van een affirmatie om je op een bepaalde uitspraak te focussen.

Het begrip affirmatie is mij al jaren bekend en ik heb er eigenlijk te weinig gebruik van gemaakt in mijn eigen leven. Juist de afgelopen dagen heb ik gemerkt, hoe snel en sterk een affirmatie je gedachten, je gedrag en welzijn kan veranderen.

Niet alleen luisteren, maar ook focussen dus !

 

07-12-2020 - ELECTRIC BLUE ATLANTEAN

Mediterend in de schemer met een klein lampje aan, pakte ik twee van mijn Andara kristallen om daarmee aan de gang te gaan.

Even was daar de verwarring of ik wel de juiste kristallen had gepakt. In het weinige licht kon ik het niet goed zien, want het zijn twee kristallen die heel erg op elkaar lijken, zowel wat vorm als wat kleur betreft. Voor de uitdaging om het dan maar te voelen, had ik op dat moment even geen geduld.

Ik hield een van de kristallen voor het licht van mijn computer die aanstond en ontdekte voor het eerst de fantastische binnenruimte, die het kristal mij liet zien.

In de Electric Blue Atlantean was duidelijk een kubusvorm aanwezig.

Ah....daar was *ie* weer de kubusvorm. Een vorm die mij op de een of andere manier altijd aanspreekt en veelvuldig in mijn meditaties is verschenen. Een vorm die ook driedimensionaal in de graancirkels verschijnen en een van de Platonische lichamen is. 

 

28-01-2021 - LEREN LUISTEREN

Informatie over anderen doorkrijgen is altijd heel prettig. Voor de ander soms confronterend, maar dat is wel, waar je het meeste aan hebt.

Informatie voor jezelf is een wat langere weg. Door schade en schande leer je, dat je daar toch echt naar moet luisteren.

Het is een beetje net als healing. Voor anderen ? Oh...we staan direct klaar ! Maar als het jezelf betreft, wil je dat nog wel eens vergeten, terwijl het *gereedschap* voor je neus ligt.

Dit kwam allemaal een beetje bij me boven, nadat ik had gemediteerd met de Andara*s in de *pijlpunt-opstelling* vlak voor me. Hoe het precies werkt, weet ik nog steeds niet, maar de Andara*s lieten mij weten, dat ze graag tegen elkaar aan wilden liggen.

En daar verscheen eigenlijk het glas in lood raam, dat ik eerder beschreven heb. Wat een kracht ! Wat een power !

 

29-01-2021 - FOCUS

Terwijl de Schumann resonantie gisteravond een heftige witte registratie vertoonde ( = 5d energie) besloot ik nog even aan het eind van de dag in mijn meditatiestoel te gaan zitten.

Wederom verzochten de Andara*s mij ze in een andere formatie te leggen: een bolvorm.

Hun energie was de laatste dagen al heel sterk, maar deze keer leek hun energie zich te focussen als een laserstraal.

In meditatie ben ik de afgelopen jaren heel wat gewend, maar deze keer.....

Ik had mijn ogen nog niet dicht gedaan of ik schoot als een raket omhoog. Zelfs mijn stoel kraakte en het leek, alsof ik door een schietstoel werd gelanceerd.

Niet uit de dampkring, niet voorbij de planeten, niet uit het zonnestelsel, maar uit het melkwegstelsel. Het melkwegstelsel liet zich zien als een bol en op dat moment kreeg ik de volgende boodschap

"BEWUSTZIJN IS NIET AFHANKELIJK VAN MATERIE."

Het leek alsof ik een afwachtende houding had, maar al vrij snel kreeg ik te horen:

"Dit is alles."

Een dag later vroeg ik mij af, wat er met "Dit is alles"  bedoeld werd.

1. De meditatie is afgelopen.

2. BEWUSTZIJN is alles.

3. Wellicht beide !