Verken je mogelijkheden en volg je droom                             

DREAM YOUR DREAM                 

Misschien heb je een probleem of een vraag, waar je graag meer duidelijkheid over wil. Of een bepaald gevoel, dat jou te veel beheerst en waar je eigenlijk gewoon vanaf wil. Iets waar je al een tijdje mee rond loopt.

In een veilige en rustige omgeving krijg je meer helderheid en meer inzicht in jouw problematiek en een betere kijk op je mogelijkheden.

Ik help je graag door middel van een coachingsgesprek op basis van mijn mediumschap of een hypnose-sessie.

Bijzonder is een reading, waarbij ik voor jou de Akasha Kronieken open.  Geef van tevoren even aan, als je voor deze laatste mogelijkheid kiest.                                                                

CARTE BLANCHE

Geleid door de spirituele wereld stel ik vragen, luister ik en krijg ik informatie voor je door. Het blanco A4-tje waar we iedere keer mee beginnen, vult zich met een verhaal, dat jou bereikt, raakt en verder op weg helpt. 

Het is fascinerend om te zien, dat een sessie altijd passend is voor dit moment in jouw leven. Soms kan één opmerking, één tip of één oefening je leven al een hele draai geven. Daarom durf ik te stellen: "It can change your life!"  

                                                                                                                 

SAMENVATTEND: ERNAAR KIJKEN - BEELD - ANDERS DENKEN/ANDERS VOELEN - VERANDERING - HARMONIE

 

Je kan me (liefst) mailen, maar bellen (liefst appen) kan natuurlijk ook.

e-mail: frans.bohlander@gmail.com

tel: 06-50540344

- Coachingsgesprek: E 60,-    

- Akasha reading: E 60,-  

- Hypnose-sessie: E 80,-

 

PRAKTIJK de DROOMVLINDER (zie ook landkaart) ligt centraal gelegen in Het Groene Hart aan de Kennedylaan 60 in Nieuwkoop (geen parkeerkosten). Ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zowel vanuit Amsterdam/Uithoorn als Alphen a/d Rijn met bus 147 (halte om de hoek).

Je bent van 💔e welkom !