23-04-2021  DROOM

24-04-2021  WHAT*S GOING ON .............

27-04-2021 - KONINGSDAF

28-04-2021 - GROEI

23 -04 -2021 DROOM

Ik deel op deze blog heel veel persoonlijke ervaringen, maar er zijn momenten, dat ik besef, dat de boodschap die ik deze keer kreeg , wel heel persoonlijk was.

Ook de droom die daarop volgde had een bijzonder karakter, die wederom op heel persoonlijke wijze mij niet alleen de weg wees, maar ook nog eens op welke manier. Ik ga hier alleen verklappen, dat het thema van deze droom REÏNCARNATIE was.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik de boodschap en de droom zou gaan delen met mijn bloglezers, maar....er zijn grenzen !

Een heel klein element van de droom kan ik hier wel verklappen, omdat het ging om een keuze die ik moest maken uit 3 kleine mooie ronde steentjes. Na de keuze kwam er een volgende ronde en weer moest ik een keuze maken. Het ging erom wat uiteindelijk het laatste steentje zou zijn............

Ik had de boodschap en de betekenis van de droom onmiddellijk door, maar die steentjes....waarom steentjes ?

Na dagenlang piekeren werd het gisteren plotseling als een slag bij heldere hemel glashelder. Het zijn STEPPING STONES

Wat wel weer grappig is, dat ik vandaag in een naburige plaats liep en waar ik  op 2 plekken stepping stones tegenkwam. Weer een mooi geval van SYNCHRONICITEIT.

 

24-04-2021 - WHAT*S GOING ON.........

PART OF MESSAGE MICHAEL LOVE:

"A STRONG COSMIC WAVE FROM THE GALACTIC CORE THAT REGISTERED OVER THE 40-HERTZ LEVEL WAS DETECTED ENTERING EARTH*S ATMOSPHERE.

 

THIS POWERFUL LIGHT BLAST WAS A LONGDURATION EVENT THAT LASTED EXACTLY 11 HOURS AND 11 MINUTES.

 

THIS 11.11 HOUR TIME PERIOD WAS SHOWN TO THE PUBLIC ONLY AS A BLACKED-OUT AREA ON THE SCHUMANN CHART.

 

EARTHE ALLIANCE SCHUMANN DATA SOURCES SAY THE CHART SHOULD BE SHOWING AN 11-HOUR 40 HERTZ WHITE OUT.....NOT A COVERED BLACK OUT !" (Zie ook blogverhaaltje van 19 april).

27-04-2021 - KONINGSDAF

En daar zat ik op deze dag toch weer om 10 voor 11 klaar voor de televisie, want ik wilde er wel iets van meekrijgen.

 

Gisteren zei ik nog tegen iemand, dat de media heel vaak hun eigen nieuws maken en het valt me de laatste tijd op, hoe zaken worden opgeklopt, mede door iets heel vaak te herhalen, alsof het ons moet worden ingeprent.

Telkens weer....................

 

Dus begon deze feestelijke dag met een 10 minutenlang durende uitslag van een enquête over de verminderende populariteit van het koningspaar en het instituut monarchie.

Een slechte intro van de NOS en ik voelde me zoals op de foto, terwijl het toch een beetje *oranje-boven* had moeten zijn.

Ik gun iedereen zijn/haar eigen mening, maar dit was niet bepaald een vrolijk begin van de dag.

Voor techneuten een interessante dag, maar wat mij het meest is bijgebleven is de entree van Willem Alexander met naast zich Amalia in de koningsdaf en het prachtige lied gezongen door Guus Meeuwis en consorten.

28-04-2021 - GROEI

Wat ik ook doe en in welke situatie ik me ook bevind, het meest boeiende aan mensen vind ik, als ze een stapje vooruit doen.

Soms gaat het met vallen en opstaan, maar dat maakt het juist boeiend en interessant.

In mijn praktijk kom ik veel mensen met vragen tegen, waar ze soms diep in hun hart het antwoord al op weten. Iets wordt als problematisch gezien, maar vaak zit het probleem in jezelf en dus.....hoe je er tegenaan kijkt.

Je kracht niet weggeven, maar het bij jezelf zoeken, is al een eerste hele grote stap.

Als ik dat zie gebeuren, groei ik daar zelf ook van.

We zijn allemaal een boom met wortels in de grond en een grote behoefte aan licht om onze bladeren (mogelijkheden) te ontwikkelen.