01-04-2020 - DE VERBINDING

02-04-2020 - UITSPRAKEN VAN MIJN VADER

03-04-2020 - DAGELIJKSE MEDITATIE

04-04-2020 - SCHUMANN RESONANTIE (5D) EN ANDARAFORMATIE

05-04-2020 - 5D GAMMA ENERGIE

06-04-2020 - DONKER EN LICHT

07-04-2020 - THEORIE EN PRAKTIJK

08-04-2020 - UITSPRAAK VAN DE MAAND

09-04-2020 - HET MEDIUM VAN BARNEVELD

10-04-2020 - RUST IN DE TENT

12-04-2020 - BEVESTIGING !

15-04-2020 - TOCH IN DE PEN GEKLOMMEN

16-04-2020 - DE HELENDE KRACHT VAN ANDARA KRISTALLEN

17-04-2020 - GOUWE NIEUWE

18-04-2020 - JOZEF VAN DEN BERG

19-04-2020 - 5D MEDITATIE

20-04-2020 - 5D MEDITATIE (VERVOLG)

 

01-04-2020 - DE VERBINDING

Misschien zal het je verbazen, maar het afgelopen jaar had ik best veel moeite om er nu eens voor te gaan zitten en te gaan mediteren. Een soort innerlijke onrust en de drukte van de wereld zorgden ervoor, dat de drempel soms te hoog was om eraan te beginnen.

De afgelopen weken lijkt de wereld tot stilstand te komen. In economisch opzicht een drama, zorgen en spanningen. Maar het geeft ook een soort basis om wel eens even naar binnen te gaan en je allerlei zaken af te vragen.

De opstelling van de Andara kristallen - zoals ik dat in mijn maart blog heb beschreven  -  brengt mij tot een enorme rust en een bijna automatische verbinding met mijn Hoger Zelf. Misschien mag ik wel zeggen: met het 5D-wezen dat ik al ben, maar vergeten ben. Het is echt een pathway naar een hogere dimensie en het lijkt erop, dat mijn aanschaf van de Andara kristallen vorig jaar een spirituele kraal is aan mijn (levens)ketting.

Uitgangspunt blijft voor iedereen: verken je mogelijkheden, wees nieuwsgierig en onderzoek de potenties, die in jou zitten en popelen om ontwikkeld te worden.

 

02-04-2020 - UITSPRAKEN VAN MIJN VADER

"Jongen.....als ik wist, dat morgen de wereld zou vergaan, zou ik vandaag een boom   planten."

"Volg je hart."

"Jongen niet jokken en liegen. Dan hoef je nooit te onthouden, wat je gezegd hebt."

"Het leven is niet met een schaartje te knippen."

 En met dat soort uitspraken ben ik dus opgegroeid. "Dank je wel pap !"

   

03-04-2020 - SCHUMANN RESONANTIE (5D) EN ANDARAFORMATIE

Ja.....ik dacht al.....waar blijft het voorspelde/voorvoelde zwarte stukje en een dag later was het te zien op de weergave (foto SR-grafiek hier onder).

De foto rechts maakte ik gisteren en voor het eerst liggen al mijn Andara*s in deze formatie en ik zie een overeenkomst tussen deze formatie en het raster (foto SR-grafiek). Volgens Michael Love zijn wij immers zelf de makers en brengers van de 5D energie = witte licht.

Deze Andara formatie heeft zo*n positieve en ongelofelijk sterke kracht: Real Power !

Ik had ook het gevoel/gezien, dat er zich boven de Andaraformatie een Vortex ontwikkelde.

Het is voor mij duidelijk, dat deze formatie een enorme bescherming biedt en dat wij lichtwerkers zijn. Dat is de eerste keer, dat ik dat in mijn leven zonder enige schroom zeg.

LICHTWERKERS WERKEN SAMEN MET HET LICHT !

 

Weergave van de Schumann resonantie

04-04-2020 - DAGELIJKSE MEDITATIE

Je gaat in je leven door heel wat stadia. Als kind - in dit *geval* een jongetje - speel je met autootjes (brandweerauto), de elektrische trein en ga je postzegels sparen. Soms blijf je er een beetje in hangen en er is niets op tegen, als je als volwassene (whatever that may be) nog steeds postzegels spaart.

Sparen/opsparen zit een beetje in onze genen. Als het seizoen verslechtert moet je voor de winter toch een voorraad aanleggen. Dat hebben we in de oertijden al gedaan en dat *hamstergebeuren* van de laatste tijd is van daaruit ook wel een beetje te begrijpen. Onze grootgrutter heeft daar zelfs tijden lang uit commerciële overwegingen een beroep op gedaan.

Langzamerhand keert het tij en gaan we ons ervan bewust worden, dat we toch echt streng moeten zijn in ons gedrag, willen we weer terugkeren naar ons normale dagelijkse leven.

De vraag is echter: "Hoe normaal gaat dat dagelijkse leven weer zijn?"

Je kan je afvragen of die grote veranderingen, die sommigen van ons al jaren voelen, in de komende tijd -  kwalitatief gezien - ons leven danig gaan veranderen.

Vandaar dat mijn dagelijkse meditatie bestaat uit één wens.

"Dat de grote verandering die er in deze projectie staat te gebeuren, er eentje mag zijn, die op vreedzame en liefdevolle wijze mag plaats vinden."

Als DAT op DIE manier gebeurt, dan vind ik het prima !

 

 

05-04-2020 - 5D GAMMA ENERGIE

In een van de recente berichten van Michael Love lezen we, dat welwillende lichtkrachten  met krachtige 40 Hertz 5D gamma lichtbundels de aarde bestralen om het nieuwe kristallijne lichtrooster te versterken en dat dit rooster zal dienen als het etherische kader van de nieuwe 5D aarde.

Er wordt gesteld, dat die planetaire bevrijding die op aarde plaats vindt, eerst in jou moet gebeuren en dat het zich dan begint te manifesteren als de uiterlijke werkelijkheid. Eerst persoonlijk en dan op collectief niveau.

De grote instroom van dit binnenkomend Gamma-licht veroorzaakt een grote DNA-activering. Door dit proces ascenderen we en krijgen we toegang tot de volledige herinnering van wie we zijn, vorige levens en wat we op aarde komen doen.

We beseffen, dat we Goddelijke Energie zijn.

 

Vanochtend vroeg hebben miljoenen mensen om 4.45 uur Nederlandse tijd over de hele wereld meegedaan aan een meditatie om dit proces, dat is opgestart en tot december 2020 zal duren, kracht bij te zetten.

Op bovenstaande Schumann Resonantie grafiek kan je zien, wat de uitwerking is van deze wereldomvattende meditatie. Blauw is de achtergrond kleur en groen is 3D. Geel is 4D en WIT is 5D. Je ziet, dat op 5 april er een onweerlegbare input van 5D energie heeft plaats gevonden.

  

06-04-2020 - DONKER EN LICHT

Op dit moment staan in mijn straat de bomen weer prachtig in bloei. Nu op het hoogtepunt is de bloesem bijna oogverblindend wit.

Vooral als de hemel wat donker kleurt en de zon op de bomen staat, krijg je een prachtig plaatje.

Kijk ik naar de donkere hemel of naar de lichtrijke bomen ?

Kijk ik met optimisme of pessimisme ?

Of realiseer ik me, dat er na toppen soms een dal komt en besef ik, dat we heel lang op de toppen hebben gestaan.

Zo*n dal is heel functioneel en doet ons beseffen, dat we ondanks alles nog steeds heel rijk zijn.

Het is dus weer de combinatie en het samenspel, het Ying en het Yang, dat ons uiteindelijk compleet maakt.

07-04-2020 - THEORIE EN PRAKTIJK

In het afgelopen weekend waren er 2 grote meditaties: zaterdag (8.11 uur) en zondag (4.45 uur). Michael Love vermeldde in zijn vele berichten van de afgelopen tijd zaken, die in mijn meditaties naar voren kwamen en dat gaf toch een speciaal gevoel.

In de meditatie van zaterdag zag ik een abstracte lichtfiguur, die gevoelsmatig mij aan de Grote Meester deed denken, maar misschien was het wel *gewoon* mijn Hoger Zelf of de figuur die ik in de 5D energie vertegenwoordigde. Ik voelde het licht en de energie IN mij en later op de dag duurde dat gevoel van licht en energie nog geruime tijd voort.

Ik moest denken aan een vraag, die in een van de boodschappen van Michael wordt gesteld: "Somebody asked me, if one person could change the whole world....... and we said: It*s done before."

In de meditatie van zondag voelde ik al van tevoren de verbinding met een aantal mensen (die ik ken) die hieraan meededen en dat gevoel werd steeds sterker. De groep mensen waar ik mij verbonden mee voelde, werd steeds groter. Ik voelde mij verbonden met iedereen en het voelde steeds meer als EEN GROOT WEZEN.

Ik voelde op een bepaald moment ook verbinding met mensen uit Lemurië en Atlantis, dus de verbinding strekte zich uit door ruimte en tijd.

Michael Love: "Remember that there is only one of us here and....... you are it.                  You are the collective........ remember ?

Op die zondag gaf de grafiek van de Schumann Resonantie heel duidelijk een enorme hoeveelheid 5D energie weer.

Michael Love: The energy that is building up in the magnetic field around the earth is elevating and reflecting the vibration of the earth and the consciousness of all living beings here. (zie de grafiek van de Schumann resonantie).

 

 

08-04-2020 - UITSPRAAK VAN DE MAAND

 

Na jaren achtereen van alles MOETEN,

zijn we beland in een periode van ONT-MOETEN,

waarbij de ONTMOETING met jezelf,

waarschijnlijk de meest confronterende is.

09-04-2020 - HET MEDIUM VAN BARNEVELD

Ik wilde er lange tijd niet aan, maar gisteren las/keek ik dan toch wat berichten van..... en dat gaf mij geen goed gevoel. Ik deed verwoede pogingen om datgene wat *De Cursus* mij heeft geleerd toe te passen, maar er bleef een ondertoon van ongerustheid.

Voor mij was dat de reden om even mijn hart te luchten bij het medium van Barneveld met de vraag: "Wat moet je tegenwoordig nog geloven ? Wat is de waarheid?"

Dit was haar reactie:

"Bij mij voelt het alsof we kunnen kiezen op welke tijdlijn we stappen. We moeten kennelijk eerst door de rijstebrijberg eten. Niet het hoofd in het zand steken, zoals een struisvogel doet. Kijk er eerlijk naar zonder angst en zonder oordeel: het is wat het is.

De eerste serie van 10 afleveringen heb ik een paar weken geleden gelezen/gezien. Vandaag stuurde iemand me deel 4 van haar. Daar was ik wel weer even van ondersteboven, maar ik herinnerde me meteen weer, wat ik aan het eind van de middag had gedaan: met de drakenstaf gewerkt buiten in de zon.

Ik voelde me toen verbonden met het Oorspronkelijke Veld, het Oorspronkelijke Universum en de opdracht gegeven aan de drakenstaf om alle onzuiverheden, alle gedachten en emoties, alle onnatuurlijke informatie, alle vervormde natuurlijke frequentievelden terug te brengen naar de Oorspronkelijke staat van Zijn.

Na deze opdracht wist ik, dat mijn hart hetzelfde is als het hart van Moeder Aarde, hetzelfde als het hart van de Melkweg, van Al Wat Is. Ik Ben Die Ik Ben !"

10-04-2020 - RUST IN DE TENT

Zoveel informatie op social media die als een waterval over je heen dendert en het ergste is, dat veel info elkaar tegenspreekt.

Er zijn de afgelopen tijd zoveel verschillende meningen en ideeën over WAT nu precies het coronavirus is, maar vooral HOE we het moeten behandelen, dat ik tot een belangrijke conclusie ben gekomen.

Naast alle afspraken die we met elkaar maken (of ons opgelegd worden) is het uiterst belangrijk aan je eigen afweersysteem/immuunysteem te werken. De manier waarop ? Dat mag en kan iedereen voor zichzelf bepalen, wat daarin de beste weg is.

Onderdeel van die beste weg is voor mij op dit moment om in de rest van de maand april met deze blogverhaaltjes eens even een *break* te nemen. In mei pak ik dan het toetsenbord weer op.

Ik weet niet of me dat gaat lukken................................................

Even rust in de tent !

 

12-04-2020 - BEVESTIGING !

Met het uitroepteken wil ik aangeven, dat ik het heel fijn vind om af en toe een bevestiging te krijgen van wat ik voel om te doen: even een break nemen met mijn april-blog.

De bevestiging hiervan kreeg ik letterlijk in de prachtige, inspirerende en stimulerende boodschap, die Michael Love op 11 april de wereld instuurde en die ik vanochtend op 12 april las.

Ik citeer:

"Your world is being bombarded right now with a barrage of 3D mass-media and even 4d starseed social media news and we counsel you to take a time out from it all.

It*s time step back from it all, go within and reconnected to your higher self."

Het lijkt een beetje een tegenstelling om je nu te adviseren zijn boodschap op Facebook te lezen, maar het is zo*n fijn, inspirerend en richting gevend bericht !

 

15-04-2020 - TOCH IN DE PEN GEKLOMMEN

Hoewel ik mijn blogverhaaltjes graag beperk tot spirituele zaken, ben ik nu - tegen mijn eigen afspraken in - toch weer even in de pen geklommen.

Aanleiding was, dat een bekende presentatrice op RTL 4 een "gesprek" aan ging met iemand over het onderwerp....is er een verband tussen 5G en het coronavirus?

Er werd door de presentatrice direct stelling genomen in dit "gesprek" door te stellen: "Hebben de complotdenkers het bij het verkeerde eind?" Het ging niet over voor- en tegenstanders, maar over complotdenkers.

In een tijd waarin zo hoog wordt opgegeven over *SAMEN ERVOOR GAAN" bedenk ik mij, dat het RIVM de eerste maanden nogal eens verkeerde inschattingen heeft gemaakt met waarschijnlijk grote gevolgen.

Waren de mensen die vrij vroeg voor dit virus waarschuwden dan complotdenkers ?

Laten we in godsnaam SAMEN de bereidheid hebben om naar elkaar te luisteren. Om over allerlei zaken open en met respect met elkaar te communiceren.

Als we er ooit de tijd voor hadden, dan is het wel nu !

 

 

16-04-2020 - DE HELENDE KRACHT VAN ANDARA KRISTALLEN

Gedurende een week had ik een beetje vreemd gevoel zo net tussen buik en maag. Ook in mijn keel voelde ik iets krampachtigs, waar ik niet echt blij van werd. Ik had wel sterk het gevoel,dat de ene plek/gewaarwording sterk te maken had met de andere plek/gewaarwording.

Ik probeer dan altijd te begrijpen, waar een vreemd gevoel of een pijntje vandaan komt. Waar heeft het mee te maken en wat kan de oorzaak zijn ?

Ik kon er niet echt de vinger op leggen, maar ik ging toch wel zitten denken aan een oplossing en zo kwam ik bij mijn Andara kristallen terecht. Ik ging eens kijken of er kristallen tussen zaten met een healende werking.

Twee van de Andara*s sprongen eruit. De Angel Aura Radium: extreem hoge healingvibratie en de Ascendant Lilac: healer en activator van de hogere chakra*s. Toen ik lekker in de zon op mijn stoel lag met de ene kristal op mijn derde chakra en de ander op mijn vijfde chakra, drong het tot me door, wat er aan de hand was.

Mijn derde chakra (de zonnevlecht) had de afgelopen tijd de ellende en de onzekerheid in de wereld om mij heen veel te veel in zich opgenomen en met al die informatie kon ik geen kant op (derde chakra staat voor communicatie). Normaal gesproken bespreek je de nodige problemen, maar van deze toestand weet eigenlijk op dit moment niemand, welke kant het opgaat.

Ik heb altijd al ervaren, dat kennis van de oorzaak op zich al voor een groot deel healend werkt. De Andara*s hebben daar nu hun *steentje* aan bijgedragen.

Het voelt nu allemaal meer ontspannen aan en ik blijf nog even een paar dagen bezig met deze *behandeling*.

Nu moet ik heel eerlijk zeggen......die dropjes met honing voelden ook wel heel erg goed !

17-04-2020 - GOUWE NIEUWE

Natuurlijk is deze titel een variatie op de rubriek......GOUWE OUWE.....

De titel is ontstaan uit het gevoel, dat de boodschap die ik vandaag kreeg over 20 jaar met recht in die rubriek thuis zou horen. Het kwam voort uit het gevoel, dat de tijd even wegviel en na een korte meditatie met een waanzinnig sterke energie van mijn Andara*s, vond ik dat niet eens zo vreemd.

De boodschap:

"Jullie zijn zo gewend om dingen te weten......dat is helemaal niet nodig.

Je hoeft je niets meer te herinneren.

Je hoeft niets te begrijpen.

Je mag gewoon zijn, wie je mag zijn.

Je mag gewoon zijn, wie je bent."

Dit lijkt een cliché en ik kan het bijbehorende gevoel, dat het zo bijzonder maakte, niet beschrijven. Maar het drong wel tot me door, dat deze boodschap NU kwam en niet 3 maanden geleden.

NU worden we zo geconfronteerd met onszelf en iedereen is op creatieve wijze bezig zijn tijd in te vullen en door te brengen.

En we zijn ook alweer zo bezig met hoe het straks moet. We richten ons alweer op de toekomst.

Prima ! Maar je mag zijn wie je bent........... NU !

 

 

18-04-2020 - JOZEF VAN DEN BERG

Meer dan 30 jaar geleden gingen we naar een voorstelling van poppenspeler Jozef van den Berg. Vrij kort daarna werd duidelijk, dat deze bijzondere en creatieve man zich terugtrok uit de maatschappij.

Vandaag kwam ik hem weer tegen in het grootste dagblad van Nederland (zaterdageditie). Een indrukwekkend interview met een paar prachtige uitspraken, waar je zo een aantal dagen mee verder kan.

 

19-04-2020 - 5D-MEDITATIE

MICHAEL LOVE: "ENERGY LEVELS ALL AROUND THE GLOBE STARTED RAISING AS POWERFUL 40-HERTZ, 5D, GAMMA LIGHT BEAMS."

De toestroom van deze "5D Gamma light beams" barstte gisteren al in alle hevigheid los. Ik ging bij mijn Andara kristallen zitten, die in *Carnac-opstelling* lagen. De kristallen wilden dichterbij elkaar liggen en toen ik mijn ogen dicht deed, manifesteerde zich een enorme kracht.

Alle traditionele elementen van mijn meditatie, die zich altijd lineair aan mij voordoen, waren er allemaal gelijktijdig en als in 1 klap aanwezig als de tonen van een akkoord. Het beeld stond stil....er was niets in beweging. Het leek alsof even de sluier van inzicht werd opgetild, zodat ik kon ervaren, wat 5D energie inhoudt.

Na deze ervaring heb ik het idee, dat de 5de dimensie een eind *op weg* is naar het gewaarzijn, waar ruimte en tijd geen rol meer spelen. Een toestand waar waarneming geen rol meer speelt en alleen liefde en eenheid aanwezig is.

WE ZIJN OP WEG NAAR DE 5-DE DIMENSIE: EEN GEWAARZIJN VOORBIJ RUIMTE EN TIJD.

EEN TOESTAND WAAR WAARNEMING GEEN ROL MEER SPEELT EN ALLEEN LIEFDE EN EENHEID AANWEZIG IS.

20-04-2020 - 5D MEDITATIE (VERVOLG)

Ik kwam bij de kristallen eik, maar ik was ongeduldig/enthousiast en liep direct het pad op, dat naar de beek leidde. Ik was blij als een kind, want ALLES BEWOOG WEER. Het graan en de bloemen wapperden heen en weer in de wind.

Maar ik kreeg direct de boodschap: "Ga terug naar de kristallen eik." En zo startte op traditionele wijze deze meditatie: eerst in de kristallen eik mijn  kracht voelen.

Op het pad naar de beek viel mij direct op, dat alles heel wit en helder was. Ook bij de beek zelf.... alles was wit en verlicht alsof er een lamp op stond, maar het was een licht van binnenuit.

En zo snel als deze meditatie begon, zo snel eindigde het ook. Ik ben daar aan gewend, want ik ben snel *weg* maar ook weer snel *terug*.

Ik weet, dat ik stapsgewijs - en het zijn soms hele kleine stapjes - iets te zien krijg, dat voor mij betekenis heeft of een les is.