02-03-2020 - VERLANGEN

03-03-2020 - GELUKKIG ZIJN

04-03-2020 - SAMENWERKING

05-03-2020 - THE MIRROR

08-03-2020 - ORDENING

09-03-2020 - ASHRAM

11-03-2020 - GEEN TOEVAL

17-03-2020 - BELANGRIJK BERICHT VAN MICHAEL LOVE

21-03-2020 - HET VREDESLEGER VAN DE ENGELEN

27-03-2020 - SYNCHRONICITEIT

02-03-2020 - VERLANGEN

We hebben allemaal wel eens dat gevoel, dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Vaak is dat dan een soort gevoel van verwachting gebaseerd op een diep innerlijk verlangen.

In een app-wisseling reageerde het slapend medium uit Barneveld op een vraag van mij met een tekst, waar ik het belangrijkste stuk even uithaal.

"Zo lang we in deze 3e dimensie leven, kunnen we enorm verdriet maar ook geweldige vreugde ervaren. Het is een duale wereld (ja...in jezelf) en daar hebben we mee te maken.

Het verlangen is bij velen sterk om die *oude* wereld achter ons te laten en dat helpt ons te ascenderen en in de nieuwe dimensie te komen. We kijken en vergelijken dan nog steeds. De Liefde zal ons leren, hoe op een zuivere manier te leven.

Weet dat we ooit weer EEN zullen zijn met de Bron. Er is nog een lange weg te gaan."

Je zou kunnen zeggen, dat verlangen onze aandacht richt en met de daarbij behorende positieve intentie kunnen we een heel eind komen !

 

 
 

03-03-2020 - GELUKKIG ZIJN

Tijdens mijn dagelijkse wandeling keek ik in de trouwe en liefdevolle ogen van een hond.

Daardoor herinnerde ik mij even later een uitgangspunt van mijn lijfboek (Een Cursus in Wonderen) waarin op enig moment gesteld wordt:

"Wat wil je liever....gelijk hebben of gelukkig zijn ?"

Heel veel mensen denken, dat je gelukkig wordt, als je gelijk hebt. Menigeen zal ervaren, dat dit een tijdelijke beleving is.

Ik kan je verzekeren....wanneer je gelukkig bent......dan heb je altijd gelijk!

 

  

 

 04-03-2020 - SAMENWERKING

Mijn Andara*s liggen vanaf het begin in groepjes, omdat ooit het woord *TEAM* in een beschrijving over Andara*s mij heel erg aansprak.

Op een bepaald moment ontdekte ik, dat 2 Andara*s een ideale combinatie vormden: de Silver Luna (ongekleurd, neutraal en vrij van oordeel) en de Electric Blue Atlantean (brengt energie in beweging, die wijsheid en kennis als een informatieve stroom naar binnen brengt).

Gisteren ontdekte ik, dat de Aqua Serenity (contact met je Hoger Zelf en portaal naar het Christus Bewustzijn) heel mooi samenging met de Indigo Elestial Sapphire (de frequentie van het Christus Bewustzijn).

Dat bracht mij er vandaag toe om nog eens verder te kijken naar mogelijke combinaties en na wat passen en meten kreeg ik uiteindelijk 6 mooie passende duo*s.

Het is heerlijk om met zo*n duo (de een in de linkerhand en de ander in de rechterhand) even tot jezelf te komen, tot rust te komen en/of te mediteren.

 

 
 

05-03-2020 - THE MIRROR

Mensen die met Andara*s werken beginnen stap voor stap langzamerhand te begrijpen en te ervaren, dat deze prachtige kristallen als spiegels werken.

Gisteren begeleidde ik iemand voor een bezoek aan het ziekenhuis en pas toen ik thuis was, besefte en voelde ik, hoe moe ik was. Ik was weer eens vergeten van tevoren mijn afsluitoefening te doen.

Een uur na thuiskomst pakte ik 2 Andara*s: de Lady Nellie (Goddelijk vertrouwen, gratie en flow gesteund op licht en onvoorwaardelijke liefde) en de Cyaan Angels (Goddelijke frequenties en de energie van het Engelenrijk).

"Nou nou wat een woorden" . Ik hoor het je al denken en toch.......................

Het ene kristal in de linkerhand en het andere kristal in de rechterhand en na een paar minuten al voelde ik een kracht, die de rest van de dag mij is bijgebleven.

Het mooiste van alles was, dat ik na deze ervaring een enorme dankbaarheid voelde, die mij  als een lichtstroom helemaal vervulde.

Het was mijn eigen kracht, die ik die middag in een ziekenhuis met veel energieën even was kwijtgeraakt. De Andara*s lieten mij voelen en ervaren, dat de kracht er met terugwerkende kracht en nog sterker weer aanwezig was.

Ook het gevoel van dankbaarheid is mij niet vreemd en derhalve was het niet zo raar, dat ik dat even heel sterk mocht ervaren.

Wat is het toch prachtig om dit allemaal zo mee te mogen maken.

 

 
 

08-03-2020 - ORDENING

Afgelopen week heel mooi het verschil gevoeld tussen de duootjes en we hebben het dan over de Andara*s (zie blog 4 maart jl. SAMENWERKING) en ik denk, dat er op deze manier met deze kristallen de komende tijd nog wel het een en ander valt te ervaren.

Vandaag hield ik het groepje van 6 in beide handen en kreeg onmiddellijk het volgende door:

"In deze tijd lijkt er veel chaos te zijn, maar als je het vanuit een hoger standpunt zou kunnen zien, zou je ook het verband tussen alle gebeurtenissen kunnen ontdekken en ervaren, dat in alle chaos een ordening valt waar te nemen.

Als je die ordening gaat zien, zal je merken, dat er zinvolheid is en het zal je ook rustiger maken."

Voor mij is het duidelijk, dat deze boodschap te maken heeft met het oprukkende virus, waarover op dit moment zoveel te doen valt en er door mensen nogal verschillend op gereageerd wordt.

In mijn praktijk heb ik vaak snel een verbinding met mijn Hoger Zelf en ik denk, dat ik dan zaken vanuit een hoger standpunt waarneem.                                                                    Ik noem het zelf graag het *tribune-perspectief*.

Juist in situaties waar emoties een grote rol spelen is het aan te bevelen, zaken vanuit dit  perspectief te bekijken en waar te nemen. Het vereist even een moment van rust en afstand nemen en het levert absoluut meer helderheid op.

 

 
 

09-03-2020 - ASHRAM

Afgelopen vrijdag was er de officiële openingsavond voor alle Nieuwkopers om het nieuwe Ashram College  nu eens van binnen te bekijken. Het is een prachtig gebouw geworden, waarbij je de warme ontvangende sfeer direct voelt.

Prachtig ingericht en vele vakken - ook en vooral op creatief gebied - komen er duidelijk in naar voren. Wat een ongelofelijk mooi gebouw.

Ik heb het afgelopen jaar de bouw van het gebouw gevolgd en regelmatig foto*s genomen om de vorderingen voor mezelf vast te leggen en te volgen. Het gebouw is zo goed als mijn buurman (ongeveer 300 meter verderop).

Op deze avond nam ik ook wat foto*s om te kunnen afdrukken voor mijn plakboek en ik werd direct door een teamlid gevraagd, waarom ik daar fotografeerde en wat ik met de foto*s ging doen. De privacy werd duidelijk in ere gehouden.

Met een gerust hart kon ik vertellen, dat de foto*s slechts voor privédoeleinden werden gebruikt.

Van de buitenkant staat het natuurlijk iedereen vrij foto*s te maken, want ook deze school is  algemeen bezit en gesubsidieerd door ons allen !

Natuurlijk wordt de kwaliteit van het onderwijs grotendeels bepaald door de docenten die hier lesgeven, maar ik kan met een gerust hart stellen, dat het een warm bad is en de naam Ashram (ontmoetingsplaats) de inhoud dekt.

 
 

11-03-2020 - GEEN TOEVAL

Na 6 duootjes met de Andara*s is de cirkel weer rond en ik vond het zo fijn, dat ik deze week weer een nieuwe ronde ben gestart. Het leuke is....ieder duo voelt anders en heeft z*n eigen energie.

Vandaag pakte ik de Cyaan Angels en de Lady Nellie en PATS direct in de eerste seconde voelde ik een enorme kracht en herinnerde mij, dat ik precies hetzelfde op 5 maart had meegemaakt.

Als je toch spreekt over een bevestiging......................

Juist in deze tijden is het fijn, als er iets is, dat jou even een positieve boost geeft. Niet voor niets kreeg ik eergisteren een soort ingeving om naast mijn coachingsgesprekken, hypnose-sessies en Akasha-reading iets nieuws aan te bieden: een meditatie-sessie. Dat gaat echt iets bijzonders worden !

Kijk daarvoor maar even onder het kopje: MIJN PRAKTIJK.

 

 

17-03-2020 - BELANGRIJK BERICHT VAN MICHAEL LOVE

Ik raad iedereen toch even aan om op Facebook naar het laatste bericht van Michael Love te kijken.

Het zet de boel even op een rijtje: het is concreet, verhelderend en inspirerend. Het geeft je ook het gevoel, dat je het niet alleen hoeft te doen.

En alsjeblieft.................meedoen aan de meditatie op 5 april ! (Wel vroeg: 4.45 uur)

21-03-2020 - HET VREDESLEGER VAN DE ENGELEN

Deze dag begon met een dertig minuten durende reddingsoperatie van een spreeuw, die beklemd zat. De meewarige ogen van een dier in nood.......Gelukkig zonder hem te verwonden lukte het mij hem uit deze onmogelijke positie te bevrijden.

Na het ontbijt ging ik wandelen in het Nieuwveense bos en tot mijn verbazing zag ik bij een grasveldje een eindeloze rij veertjes. In eerste instantie dacht ik aan *plukwerk* van een roofvogel, maar meestal zie je dan toch nog wel wat vogelresten.

Langzaam drong tot me door, dat dit een signaal was van het vredesleger van de Engelen, die mij de afgelopen jaren herhaaldelijk hebben verzekerd:

"Zo lang je in vrede handelt, helpen wij jou."

 

Sowieso associeer ik veertjes met engelen, maar dit was overduidelijk een teken, dat ik die ochtend vanuit liefde een onmogelijk lijkende opdracht goed had volbracht.

27-03-2020 - SYNCHRONICITEIT

Deze week had ik weer eens de behoefte om de werking van de Andara*s nog iets meer in mijn hoofd te hebben. Volslagen overbodig natuurlijk, want de Andara*s doen hun werk en soms in overleg met de *eigenaar*. Dat laatste woord staat tussen aanhalingstekentjes, want een echte Indiaan zou dat woord nooit gebruiken.

Vorige week had ik al een soort aanloop gemaakt en de Andara*s in duootjes in de hand gehad. Deze week wilde ik de Andara*s als een akkoord *in de greep* hebben en werden het viertallen. De pianist in mij wilde de betekenis en de Andara*s zelf als een AKKOORD in de hand weten en in het hart voelen.

Tenslotte lag er vandaag een combinatie van de drie viertallen en met een schok realiseerde ik me, dat er totaal iets anders lag. Voor mij lag..... een DNA-streng met heel veel betekenissen, werkingen en bedoelingen.

De schok zat hem er vooral in, omdat aan het begin van de week Michael Love in een fantastische boodschap het ook had over het activeren van DNA.

Ik haal een klein stukje uit dat bericht en laat dat staan in de originele Engelse vorm.

"DNA ACTIVATION - WE BELIEVE A BETTER DESCRIPTIVE PHRASE MIGHT BE *DNA RE-CONNECTION -  AS THE MAIN 12 DNA STRANDS IN THE PHYSICAL CONTAINER ARE RE-CODED BY COSMIC GAMMA LIGHT, THEY NATURALLY FORM A NEW GEOMETRIC GROWTH PATHWAY AND LITTERALLY PLUG THEMSELVES BACK INTO ONE OF THE CORRESPONDING RESONANT 12 CHAKRA ENERGY PORTALS OR PORTS !