01-09-2020 - PASSIE

02-09-2020 - DE IDEALE COMBINATIE

03-09-2020 - AKASHA KRONIEKEN

04-09-2020 - SCHUMANN RESONANTIE

05-09-2020 - TOTDAT.......

07-09-2020 - IDENTIFICATIE

08-09-2020 - VOORBEREIDE OMGEVING

13-09-2020 - EVENWICHT

14-09-2020 - MAKEN EN GEMAAKT WORDEN !!

17-09-2020 - UITSPRAAK VAN DE MAAND

21-09-2020 - ORANJE

22-09-2020 - KOLIBRIEVLINDER

25-09-2020 - KATWIJK

27-09-2020 - GOUWE OUWE

28-09-2020 - NEW FORMATION

01-09-2020 - PASSIE

Onlangs ging het in een sessie over passie. In het verleden is me herhaaldelijk gevraagd: "Wat is mijn passie?" En het antwoord daarop is vrij eenvoudig.

Alles waar je blij van wordt en vanuit je hart doet, geeft je passie aan. Ik moet me inhouden om nu niet te zeggen: "Zo simpel is het."

In deze sessie verscheen bij mij het beeld van een grote bol die draaide en af en toe werd er met een penseel even een toefje opgezet. Je moet je voorstellen, hoe de bol er in de loop  van jouw levensjaren gaat uitzien.

De bol (bij de geboorte maagdelijk wit) symboliseert het leven en de toefjes van het penseel de acties, die jij onderneemt.

In iedere incarnatie krijg je weer de kans om opnieuw te beginnen.....met een schone lei (wit) en natuurlijk is het jouw vrije wil om daar vervolgens mee te doen, wat jij wil.

 
 

02-09-2020 - DE IDEALE COMBINATIE

Soms vallen bepaalde zaken onbedoeld en onverwachts op hun plek. In augustus schreef ik al, dat een aantal tensor tools even aan de kant gingen en tegelijkertijd kwam het Andara-kristal Indian Fire op mijn pad.

De kleine mastercoil is een vaste metgezel tijdens mijn wandelingen en symboliseert voor mij belangrijke uitgangspunten samengevat in een mantra.

De Indian Fire sluit daar op de een of andere manier naadloos bij aan. Ze bevinden zich als het ware op hetzelfde niveau.

Niet zomaar blijkt het nu -  de een in de linkerhand en de ander in de rechterhand - een ideale combinatie te zijn om mij te richten op hogere energieën.

Het is de ideale combinatie om vlak voor een sessie even helemaal tot rust te komen en mij te richten op datgene, wat komen gaat. 

 
 

03-09-2020 - AKASHA KRONIEKEN

In het vorige blogverhaaltje schreef ik: "De ideale combinatie om mij te richten op hogere energieën en mij te richten op datgene, wat komen gaat."

Ik voegde de daad bij het woord en voor de laatste sessie was dat dan ook mijn voorbereiding. Niet wetende dat.....

Al langere tijd had ik het gevoel, dat ik toch op een andere manier te werk moest gaan om contact te maken met de Akasha Kronieken. Ik had mezelf al de opdracht gegeven, daar de komende tijd eens over na te denken.

Vandaag was er na een coachingsgesprek de ruimte om met de cliënt nog een lichte hypnose-sessie te doen. Geen vraag of probleem als uitgangspunt, maar gewoon even meer als ontspanningsmoment ter afsluiting.

Het A4-tje was bij mij weer helemaal blanco en ik had geen idee wat zou volgen. 

Er volgde een vorm die het best is aan te geven als een kruising tussen een hypnose-sessie en een begeleide meditatie. De inhoud was des te verrassender. We werden door een grote engel begeleid naar de Akasha Kronieken en de apotheose was, dat het levensboek werd opengeslagen en er een prachtig gouden licht zichtbaar was.

Voor mij werd zichtbaar gemaakt, dat de weg naar de Akasha Kronieken ook op deze manier mogelijk was.

Ik kan alleen maar zeggen: "Een bijzondere ervaring."

 
 

04-09-2020 - SCHUMANN RESONANTIE

De grafiek van de Schumann resonantie heeft de afgelopen ruim 48 uur een bijzondere weergave laten zien.

Michael Love zegt in zijn laatste boodschap hierover:

"THE SIGNATURE OF THIS HARMONIC WAVE IS PERFECT, BEAUTIFUL AND 100 % PERFECT AND DIVINE."

Korter en duidelijker kan het niet gezegd worden. Helaas is de weergave net zo plotseling verdwenen, als hij verschenen was. In de signalering is alleen maar een lange zwarte band te zien. Inmiddels is vandaag de meer traditionele weergave weer op gang gekomen. 

In de berichten van Michael Love kunnen we lezen, dat de Pleiadiërs een grote rol spelen in de kosmische energie, die naar de aarde wordt gezonden om ons bewustzijn te verhogen.

Kort gezegd: "Van 3D naar 5D."

Links van de zwarte balk kunnen we - in het stukje dat nog zichtbaar is van voor deze grote golf - iets zien, dat wel eens heel concreet kan aangeven, dat de Pleiadiërs ons met deze afwijkende weergave van 48 uur ons een bijzondere energie hebben gestuurd.

Ik sluit af met een inspirerende zin uit de boodschap van Michael Love .

"THE FREQUENCY SIGNATURE OF THE ENERGY WAVE IS INTERESTINGLY SIMILAR TO THE HARMONIC SONAR SIGNAL BROADCAST BY WHALES AND DOLPHINS.

Ruim 2 jaar geleden stond ik in de Galactic Heart Activator van Maurice Mooijman en kreeg ik de volgende boodschap door:

"De dolfijnen en de walvissen zijn je broertjes en zussen. Zij zijn de watervorm en jij bent de aardevorm."

 
 

In het midden van het spectrogram verschijnt een 48 uur durende unieke regelmatige signalering.

05-09-2020 - TOTDAT........

Het gaat om jou en jouw ontwikkeling. Je mag jezelf centraal stellen en dat heeft niets met egoïsme te maken. Wat jij hebt *ontvangen*, kan je later altijd weer delen en daar word je beslist niet minder van (en de ander ook niet).

Ga naar binnen en kom tot rust. Laat tot je komen, wat komt. Sommigen noemen het mediteren, maar het is ook een vorm van ontspanning en reflectie. Eens even helemaal tot jezelf komen.

Het is heel fijn om je te laten inspireren door anderen. Zo heb ik ook jarenlang *the beams of light* van Steve Rother gelezen. Het was een leidraad tot ik ermee klaar was.

Recentelijk heb ik min of meer een punt gezet achter de tensor tools. Meer dan een jaar was dat een leidraad en ik heb er veel aan gehad. Ik heb er stappen door gemaakt.

Zo zijn er ook personen geweest in mijn leven, die gedurende langere of kortere tijd met een lichtje vooropliepen. Het waren mijn leermeesters, totdat ik ermee klaar was.

In mijn praktijk merk ik, dat sommige mensen een tijdje met mij meelopen, totdat ze ermee klaar zijn. De les is geleerd.

Tot deze overdenkingen kom ik, omdat op dit moment de boodschappen van Michael Love, de Schumann resonantie en de Andara kristallen leidende factoren zijn in mijn leven.

Totdat.............................

 

 
 

07-09-2020 - IDENTIFICATIE

Iemand kan het 100 keer tegen je zeggen en je kan het 100 keer lezen. Uiteindelijk moet je het toch zelf ervaren.

Ik heb nooit zo begrepen, dat na 2 dagen het rode truitje van Beyoncé  al was uitverkocht. Ik heb het nooit zo begrepen, dat die blauwgestreepte jurk van Rihanna na 3 dagen al was uitverkocht.

In mijn vakantie kreeg ik een kakikleurige pet en na al die saaie blauwe petten vond ik dat een grote vooruitgang.

Weer terug in Nederland zag ik in de krant en op de televisie een bekende Amerikaan en ik ben geen liefhebber van zijn teksten.

Van de week hing mijn kaki petje aan de kapstok en iets in mij blokkeerde. Het leek wel heel erg veel op dat zojuist beschreven petje. Vanaf dat moment heb ik weer mijn oude - ietwat versleten - blauwe petje op.

Nu begrijp ik de *hausse* als een bekende persoonlijkheid iets leuks aan heeft en veel vrouwen naar de winkel rennen.

Echt......ik begrijp het ! Ik begrijp, dat je het uiteindelijk toch zelf moet ervaren.

 
 

 

08-09-2020 - VOORBEREIDE OMGEVING

Zaadjes moeten geplant worden en het liefst in een goed voorbereide omgeving. Vervolgens is voedsel en licht een logisch vervolg. Groei gaat vanzelf, dus we hoeven er verder niet zo heel veel aan te doen.

In het voorjaar heb ik een paar uitgelopen aardappelen in mijn tuin gestopt en er verder weinig aandacht aan besteed. Het resultaat is op de foto te zien.

Ideeën en gedachten gaan soms dezelfde weg. Ze dienen geplant te worden en het liefst in een goed voorbereide omgeving.

Ook hier heeft het totaal geen zin om in enige vorm van controle te gaan zitten. Het idee of de gedachte vervolgt zijn eigen weg.

Dit is iets wat ik in mijn praktijk regelmatig tegenkom. Het idee en de gedachte - zonder controle en in liefde gegeven - gaan hun eigen weg. Het enige wat ik doe, is materiaal geven, waarmee jij aan de slag kan. 

Ik geef en jij ontvangt. Het mooie is als er een wisselwerking optreedt en we beiden geven en ontvangen. Gelukkig gebeurt dat heel vaak en is voor mij dan ook de inspiratie om dit mooie "werk" te doen !

 
 

13-09-2020 - EVENWICHT

Altijd maar in die spirituele *mood* zitten, dat zou toch niet goed zijn. Maar er zijn van die periodes waarin het maar doorgaat en doorgaat. Ik sta soms zelf ook wel eens paf van al die dingen die op mijn pad komen en eerlijk gezegd......ik zou het allemaal niet hebben kunnen bedenken of verzinnen van tevoren.

Maar soms draait de wind en komt er een klusje op je pad, waarbij je een kruiskopschroevendraaier en een hamer nodig hebt. Op het gebied van het klussen komt dan vaak van het een het ander. Misschien gebeurt dat automatisch, maar soms zit je in een bepaalde *mood* en trek je het volgende klusje als het ware min of meer onbewust naar je toe.

Iedere keer ben ik dan weer verbaasd, hoe de ene *mood* de andere *mood* weer vervangt. Ik zit nu zo in de *klusmood* dat ik me bijna niet kan voorstellen, dat ik ooit nog een keer een mooie spirituele ervaring zal hebben. Ik weet natuurlijk wel beter, maar het voelt nu gewoon even zo.

En omdat ik *beter weet* besef ik nu des te meer, hoe de ene periode (mood) de andere periode (mood) zal gaan afwisselen. Het volgende blogverhaaltje zal daar zeker het bewijs van worden. Nee.....ik speel niet vals......ik heb echt geen idee, wat er morgen (of later) op mijn pad komt !

 

 
 

14-09-2020 - MAKEN EN GEMAAKT WORDEN !!

In het blogverhaaltje van gisteren schrijf ik dat de wind kan draaien en de ene *mood* (fysiek) kan veranderen in de andere *mood* (spiritueel). 

Ik maak dan het grapje, dat het volgende blogverhaalje (dit dus) er zeker het bewijs van zal worden. En nee.....ik speel niet vals, want ik weet niet van tevoren, wat er op mijn pad komt.

Vandaag ga ik ondanks de warmte toch nog even door met klussen. Iets past er niet en ik moet op een onmogelijke plek                                                                                          tussen een lat en een staander een stukje hout wegbeitelen.

Na een paar slagen springt er iets omhoog en tot mijn stomme verbazing is het een kwartje van Wilhelmina. Op zich al bijzonder, maar de muntzijde draagt het jaartal, waarin ik *gemaakt* ben ! 

Maken en gemaakt worden...........................

 
 

17-09-2020 - UITSPRAAK VAN DE MAAND

 

DON*T RESONATE WITH THE LOWER VIBRATIONS.

                                                  Michael Love (boodschap 16-09-2020)

 
 

21-09-2020 - ORANJE

Zo*n kleine 30 jaar geleden kwam ik op consult bij een mediamiek zeer begaafd iemand. Ik zat zogezegd toen nog aan       *de-ene-kant* van het tafeltje.  

Een van haar uitspraken die ik altijd heb onthouden was: "Jij mag best wat meer oranje in je leven brengen."

Ik riep toen alleen maar verbaasd uit: "O.....ik vind oranje een verschrikkelijke kleur."

Toen kon ik nog niet weten, dat in vele meditaties jaren later de kleur oranje vaak naar voren zou komen. Het waren oranje bollen en soms oranje kubussen en soms was er alleen oranje licht.

Toen ik later aan *de-andere-kant* van het tafeltje zat, heb ik meerdere malen bij cliënten mogen meekijken in hun levensboek van de Akasha Kronieken. Bij opening straalde het oranje Goddelijke licht (ik kan het niet anders noemen) mij tegemoet. 

 

De kleur oranje heeft voor mij door al deze ervaringen een speciale betekenis gekregen en je zal begrijpen, dat oranje mij absoluut niet meer tegenstaat.

Vandaag was ik op bezoek bij een spirituele vriendin en we haalden herinneringen op en zo kwam het gesprek op oranje.

Later tijdens het bezoek bewonderde ik haar opnieuw ingerichte praktijkkamer en mocht ik kijken naar alle dingen, die ze uit haar kamer verwijderd had, maar nog wel in laatjes bewaard had.

Ooit was zij bezig geweest met gekleurde vloeistoffen in het kader van de AURA-SOMA kleurenleer. Er stonden in die la wel 50 flesjes en ik pikte direct het flesje met de oranje vloeistof eruit.

De bijbehorende tekst (zie onderstaande foto) vond ik bij mij passen en ook de prachtige oranje kaart vertelde mij het een en ander.

 

Toen ik mijn blogverhaaltje ORANJE had geschreven, ging ik mijn dagelijkse wandelingetje maken en tijdens het lopen viel het kwartje. Als je naar bovenstaande betekenis kijkt en beseft, dat ik toen min of meer aan het begin van mijn spirituele ontwikkeling stond, begrijp ik nu de werkelijke betekenis van de toenmalige boodschap, dat ik best wat meer oranje in mijn leven mag brengen.

22-09-2020 - KOLIBRIEVLINDER

Vandaag heb ik van het medium van Barneveld geleerd, dat je de cijfers van het getal 22 niet bij elkaar mag optellen, omdat 22 een meestergetal is.

Vandaag op de 22ste zag ik in mijn tuin zo*n "meester" van de vliegkunst oftewel de kolibrievlinder.

Ooit had ik hem een paar jaar geleden al eens gesignaleerd in Bretagne en dacht toen een kolibrie te zien. Nu vloog hij in mijn eigen tuin en bewoog zijn vleugels zo snel, dat je hem alleen in slow motion pas echt goed kon bekijken.

Op internet zijn een aantal mooie filmpjes te zien, maar ik ben al blij met mijn eigen foto (even aanklikken) van deze bijzondere vlinder, die de laatste dagen mijn tuin met een bezoek vereert.

25-09-2020 - KATWIJK

"Hoe gaat het met je?" vroeg ik dan aan mijn vader en steevast was zijn antwoord: "Z*n gangetje." En zo gaat het met veel dingen.

Het doet me nu plotseling denken aan een bepaalde zin, die ik hanteer bij een hypnose-sessie: "Laat je gedachten gaan......je gedachten komen en je gedachten gaan....laat het maar los."

Dat loslaten doen we in het dagelijks leven ook heel vaak. Op sommige zaken zijn we gefocust en andere zaken kunnen we met het grootste gemak weer loslaten.

Deze week realiseerde ik me weer, dat gedachten enorme krachten zijn. We kunnen ons denken echt als wapen gebruiken, maar ook als vredestichter. Het is maar waar we op gericht zijn. Iedere keer weer is het een keuze en die kan je overkomen, maar je kan je gedachten ook heel bewust en met veel aandacht gebruiken, ze bijna als een soort instrument hanteren. Dan ben je meester van je gedachten.

Vandaag was ik in het museum te Katwijk en heb ik weer eens met bewondering gestaan voor een schilderij, dat meer dan 350 jaar geleden door meesterschilder Jan van Goyen is geschilderd. Die man heeft daar op het strand gelopen en gestaan, de zon, de wind en de golven opgesnoven en heeft dat geïnspireerd op het doek vastgelegd.

Een klein, mooi en verzorgd museum, waar mij ogenblikkelijk - na een hectische heenreis met veel omleidingen - een weldadige rust overviel. Alleen daarom alleen al een aanrader !

 

 

 

27-09-2020 - GOUWE OUWE

Deze keer heb ik uit mijn dagboekje een *gouwe ouwe* uit 2002 en dat is 18 jaar geleden. Het is een voorbeeld van een meditatie die heel kort duurde, maar een mooie les in zich had. 

Op de vlakte van de piramide kreeg ik een rode en een witte roos.

Er werd gezegd: "Zet ze in je hart. Liefde en zuiverheid....dat is de weg die je moet gaan. Meer kan je niet doen. Er is nog een derde zuil: wijsheid. Die is op deze 2 gebaseerd."

Tot slot kwam er een toevoeging waar ik destijds lang over nagedacht heb:

"Volg de vlinder."

 

 

 28-09-2020 - NEW FORMATION

Zo af en toe neem ik mijn Andara kristallen in de hand en in de bekende twee bij twee formatie leg ik ze daarna weer neer. Zo ontstaat uiteindelijk na verloop van tijd een *laddertje* met aan beide kanten 6 kristallen.

 

Al eerder had ik gemerkt, dat de Andara kristallen een eigen wil hebben en vandaag vertelden ze mij, dat ze op een andere manier neergelegd wilden worden. 

 

En zo ontstond een veld van 3 bij 4 of als je wil van 4 bij 3. Van boven naar onder zijn dat de getallen 3, 6 en 9 en zo kwam ik direct terecht bij de fascinerende getallenreeks, waar Tesla ons op wees.

Maar pas op het moment dat ik de foto in mijn blogverhaaltje zag, begreep ik plotseling, dat de boodschap veel persoonlijker was. De Andara-formatie vertegenwoordigt de 3 zuilen, waar ik het gisteren (gouwe ouwe) over had:

                                               LIEFDE, ZUIVERHEID EN WIJSHEID