24-08-2020 - VAKANTIE-ERVARINGEN

                   - Oude Wijsheid

                  -  Meditatie

                  -  Centrale Zon

                  -  Ufo*s

24 -08-2020 - ANDARA*S

25-08-2020 - HET GETAL 19

26-08-2020 - INDIAN FIRE

27-08-2020 - COACHEND MEDIUM

28-09-2020 - EEN HOLISITISCHE KIJK OP CORONA

30-08-2020 - DIRECT SCHRIFT

 

 

24-08-2020 - VAKANTIE-ERVARINGEN

Zoals eind juni beloofd en iets eerder dan 1 september..... bij deze een paar bijzondere ervaringen tijdens mijn vakanties.

- Oude  Wijsheid - 

Tijdens onze vakantie in Bretagne bezochten wij een ooit eens eerder bezochte plek met een prachtig kapelletje. Naast het kapelletje stond een oude bouwval: gaten in het dak en geen ramen. Naast de bouwval stond een langgerekt kippenhok in vakken verdeeld, waar ooit kippen of konijnen in gehuisvest waren.

In het vak linksboven stond een metalen pot......vies en verwaarloosd, maar de vorm sprak mij direct aan. Hoe kan zo*n bijzondere pot en in zo*n verwaarloosde omgeving te vinden zijn ? Even twijfelde ik, maar de pot stond hier eenzaam en verlaten als een teken uit een ver verleden. Het voelde niet als "STELEN" maar als "REDDEN".

Ik nam de pot mee naar de auto en mijn vrouw zei: "Ja.....ik had hem ook al gezien." Ik zette de pot achter mij voor de achterbank en we reden richting huisje. Onderweg kreeg ik een enorme steek in mijn lijf en het was het eerste signaal, dat er iets niet klopte.

Weer thuis, kreeg de pot een plekje in de schouw van de openhaard naast eerder gekochte stenen potten. De pot begon er steeds mooier en waardevoller uit te zien. Wat een mooi model en wat een bijzonder gedetailleerde versieringen. Een mooi gevormd handvat had ik zelfs nog niet eerder opgemerkt.

*s Avonds bij de tv maakten we er een wedstrijd van, wie er het eerst in bed zou liggen. We waren allebei dood- en doodmoe. Dus....op tijd in bed, maar de slaap kon ik niet echt vatten. Niet dat ik piekerde, maar de pot drong zich als een plaatje aan mij op en vervolgens voelde en zag ik een vrouwelijke energie en een oude wijsheid begon zich met mij te verbinden.

De boodschap was: "Zou jij zo abrupt uit je oude omgeving gehaald willen worden?"

Het werd voor mij duidelijk, dat de pot verbonden was met een oude geest (alles is energie), die wij niet hadden gerespecteerd. De energie die met de pot verbonden was, wilde terug naar z*n oude plek en ik begon mij steeds meer af te vragen of ik deze oude pot wel "GERED" had. Bovendien zag ik de pot niet bij mij in Nieuwkoop staan.

Op het moment dat ik besloot de pot de volgende dag terug te brengen, overviel mij een totale ontspanning en de rest van de nacht sliep ik zo diep, als ik nooit tevoren had ervaren !

De volgende dag - en ik moet bekennen....toch met een beetje weemoed - hebben we de pot teruggebracht naar de plek waar hij hoorde.

Ik twijfel nog steeds of het nou een pot of een soort ketel was. Hoe dan ook....ter plekke heb ik de oude wijsheid bedankt voor de les.

 

 

 

- Meditatie -

Ons huisje staat in de buurt van Camaret sur Mer en op een wat hoger gebied vlakbij de zee staan een aantal megalieten: de stenen van Lagatjar. Op deze plek heb ik eerder mooie energie mogen ontvangen en ik besloot deze keer - zittend tegen een van deze vrienden - eens lekker te mediteren.

Ik kwam aanrijden, maar er waren ontzettend veel mensen. Ik was bijna doorgereden, maar ik besloot toch er even naar toe te gaan. Ik ging lekker tegen een steen zitten en de meditatie begon.

Ik ging naar het bekende startpunt de kristallen eik, maar al gauw bleek, dat het niet een gewone meditatie zou worden. Alle tot dusver bekende mogelijkheden werden als een akkoord in 1 keer aan mij getoond en ik "zweefde" er al direct boven. Het leek alsof ik de traditionele beginfase van mijn meditatie mocht overslaan.

Via de sfeer van de Hoge Meesters - het ging allemaal heel vlug - werd mij de hele hiërarchie van de Engelen in één plaatje getoond. Het leek wel een gebouw waar ik steeds een verdieping hoger kwam. Het gebouw liep taps toe en uiteindelijk was er alleen maar dat ene Grote Licht.

Op mijn vraag waarom dit allemaal aan mij werd getoond, kwam het simpele antwoord:

"Dit is jouw weg." Er werd aan toegevoegd: "Jij bent een gever en nu mag je ontvangen."

En vervolgens: "Je gaat heel veel mensen helpen. Wat je nu doet is peanuts vergeleken met wat er gaat komen."

De meditatie eindigde abrupt en ik liep naar de auto. Ik was halverwege, toen ik tot de ontdekking kwam, dat er helemaal niemand meer was. Ik was alleen en gek genoeg.....ik besloot terug te gaan naar de steen.

En toen kwam les 2.

Over het hele gebouw, dat een soort silovorm had, kwam een net.

Er werd gezegd: "Dit is het gulden vlies en zal je beschermen."  En dat was het !

Deze keer was de boodschap dus kort en krachtig. Na de meditatie had ik het gevoel, dat ik een antwoord had gekregen op een vraag, die - half bewust half onbewust - al een tijd door mij heen dwarrelde. Het gaf mij net even de energie en inspiratie die ik nodig had.

 

- Centrale Zon -

Totaal onverwacht zou er bij de stenen van Lagatjar nog een les 3 volgen.

Ik ging er op 28 juli naar toe om er nog een keer te mediteren en ook deze keer was het wederom kort en krachtig.

Ik kreeg een beeld te zien van een grote bloem en aan het eind van elk bloemblad zat een Goddelijk lichtpunt. Dat Goddelijk lichtpunt liet zich als een heel fel licht zien. Je kon er bijna niet naar kijken zo fel was het.

Er werd gezegd: "De Centrale zon geeft leven."

Toen ik in Nederland terug was, heb ik de boodschappen van Michael Love doorgenomen en het was een  schok om daar het volgende te lezen. Ik citeer één zinnetje uit zijn boodschap van 13 juli.

"THE LEMURIANS REFER TO THE CENTRAL SUN AS THE SOURCE OF ALL LIFE."

 

- Ufo*s - 

Tijdens ons verblijf in Twente zat ik met Jeroen - die een dagje op bezoek kwam - gezellig in de tuin te kletsen. De dames zaten even heel gezellig met z*n tweeën bij de tv.

 Het werd steeds donkerder en mijn aandacht richtte zich tijdens het gesprek op een ster en een planeet. Ze stonden zo*n beetje net boven het hoofd van Jeroen, dus ik kon met een schuin oog beide in de gaten houden.

Terwijl het gesprek zich voortkabbelde, was daar plotseling een vrij heldere oranje bol, wat lichtsterkte betreft tussen een ster en een satelliet in. De bol verplaatste zich van mij af..... enigszins schuin naar rechts.

Dit alles duurde enkele seconden en vervolgens scheidde zich van de bol een kleiner oranje bolletje af in een soort boogje. Het meest opvallende van dit alles was nog, dat het boogje even zichtbaar bleef net als beide bollen (de grote en de kleine). Vervolgens loste alles in het niets op.

Deze ervaring bleef bij mij nog dagenlang in het visuele geheugen zitten en tijdens mijn nachtelijke sterrenobservatie hoopte ik - tegen beter weten in - op een herhaling. Zoiets en op deze manier gebeurt natuurlijk maar eenmalig. Totdat......

Totdat ik in een van de volgende nachten tijden een observatie van de meteoren van de Perseïden (van 13 op 14 augustus zo om 3.45 uur) een rij lichten zag overtrekken. Ik ben van nature een *teller* en ik telde er 11.

Diep van binnen wist ik, dat dit het treintje van Musk moest zijn (dus satellieten), maar toen deze formatie was overgevlogen, kwam er met behoorlijke snelheid stuk voor stuk de ene na de andere *lichtbol* van west naar oost in een strakke baan en met een soort gedrevenheid alsof ze naar een zeker doel gingen. Ik had het gevoel getuige te zijn van iets zeer bijzonders.

De volgende dag haalde een vriendin mij definitief uit mijn euforie. Het was inderdaad het treintje van Musk en de andere lichtbollen waren ongetwijfeld ook satellieten van dit heerschap. Een lichte desillusie maakte zich die dag van mij meester.

De eerste ervaring met de oranje bollen (ufo*s) had mij in een zekere ontvankelijkheid gebracht, maar de waarheid van deze nacht werd al gauw achterhaald.

Of ik nog meteorieten heb gezien ? Ja......maar niet eens zoveel.

 

 

24-08-2020 - ANDARA*S

Wat was het heerlijk om in Bretagne de Andara*s mee te hebben. Ze hebben regelmatig een waterbad en een zonnebad gehad.

Het was ook fijn om af en toe even stil te staan bij de werking van deze prachtige kristallen en ze af en toe even lekker vast te houden en weg te dromen en/of te mediteren. Misschien juist door de ontspanning in de vakantie had ik met meer intentie en gevoel een band met deze 12 vrienden en vriendinnen.

Ik had op een bepaald moment de behoefte om hun werking in één woord samen te vatten. Ooit had ik dat thuis al eens geprobeerd en toen lukte het niet. Nu......rolde het als vanzelf tevoorschijn en zo ontstond onderstaand prachtig lijstje, nadat ik ze in duo*s had neergelegd.

Team 1: Neutraal/Informatie

Team 2: Hoger Zelf/Christus Bewustzijn

Team 3: Goddelijk Vertrouwen/Engelen Energie

Team 4: Kosmische Energie/Licht

Team 5: Hemels Licht/Goddelijk Licht

Team 6: Voorbij de Sluier/Healer

  

25-08-2020 - HET GETAL 19

Ontwikkelingen gaan soms snel en zijn niet tegen te houden. Ooit had de maker van mijn tensor tools al aangekondigd, dat er een tijd zou komen, dat je zijn producten aan de kant zou zetten. Toen......kon ik dat eigenlijk bijna niet geloven.

Het afgelopen jaar ben ik enorm aan de slag gegaan met de Andara kristallen, die voor mij een hele lichte energie vertegenwoordigen. Een energie vol geloof, hoop en kracht voor de toekomst.

Vandaag was het dus de dag om een aantal van mijn tensor tools uit mijn kamer te halen. Het voelde als een te zware energie voor mij. Tegelijkertijd had ik mijn oog laten vallen op een rode Andara, maar.....dat zou nummer 19 zijn. Iets in mij vertelde, dat ik voor de aankoop toch eens moest kijken, wat het getal 19 symboliseert. Van de vele aspecten haal ik er hier een paar uit en zet ze op een rijtje.

- Het draagt de energie van vooruitgang, motivatie en ambitie.

- Het getal 1 heeft de trilling van onafhankelijkheid en individualiteit

- Het getal 9 draagt de energie van de spirituele wetten.

- Het getal symboliseert intuïtie en oplossen van problemen.

- Dienen van de mensheid (zielsopdracht), spirituele verbinding en innerlijke wijsheid.

- In jezelf geloven en je dromen volgen.

- Jij bent degene, die je toekomst creëert door je gedachten en acties.

Dat dit getal ook heel duidelijk het einde van iets (9) en het begin (1) van iets nieuws symboliseert, gaf mij net dat hele kleine zetje om datgene te veranderen, dat ik de laatste tijd al voortdurend voelde.

En zo gingen ook de laatste tensor tools eruit en werd de nieuwe Andara (Indian Fire) besteld.

 

26-08-2020 - INDIAN FIRE

Deze Andara zendt de vibratie van onvoorwaardelijke liefde en vreugde uit. Als jij je aangetrokken voelt tot de Indian Fire, ben je klaar om je leven op aarde naar een hoger plan te brengen.

Dit vuurrode kristal begeleidt je met haar trillingen naar een verhoogd veld van bewustzijn geheel volgens jouw Kosmisch Plan.

Oude patronen en angsten in jouw lichaam mogen geheeld worden, waardoor de nieuwe frequenties van licht en liefde geïntegreerd mogen worden.

Ze transporteert je door de 5-dimensionale poorten naar een tijdloze energie, waar transformatie van je hele energieveld tot stand mag komen. Deze krachtige upgrades mogen een bijdrage leveren om het nieuwe bewustzijn uit de hogere dimensies effectief in de collectieve samenleving terug te brengen, zodat met jouw hulp het aardse veld in liefdestrilling verhoogt.

 27-08-2020 - COACHEND MEDIUM

Mijn motto is: "VERKEN JE MOGELIJKHEDEN" en in het hoofdstuk over de Akasha Kronieken kan je lezen, dat ik op enig moment in de *bibliotheek* nog een keer mocht bevestigen, wat ik wil bereiken als coachend medium.

Ik mocht - als zeer hoge uitzondering - nog een keer iets in mijn boek schrijven:

"Ik wil een medium zijn, dat mensen raakt en bereikt, zodat ze voelen, dat het Goddelijke in hun zelf is."

Vandaag lees ik in de boodschap van Michael Love van 10 augustus het volgende:

"YOU ARE A MAGNIFICENT BEING OF LIGHT WITH SO MUCH POTENTIAL AND DIVINITY."

Zo mooi om dit te lezen, want het doet je beseffen, dat we op de goede weg zijn.

Ja...... "WE"  ! Want ik schrijf het en jij leest het, dus...................... is het een boodschap aan en voor ons allemaal !

 

28-09-2020 - EEN HOLISTISCHE KIJK OP CORONA

In het maandblad SPIEGELBEELD van juli/augustus staat een zeer verhelderend, positief en inspirerend artikel over Corona. Het is een interview met dr. Zach Bush.

Van zo*n man en van zo*n kijk op de wereld knap je nu helemaal op ! Je krijgt gewoon weer je vertrouwen terug en na alle verwarrende en tegenstrijdige berichten is dit eindelijk een verhaal, waar je als gewoon mens wat mee kan !

Echt....Het is een gouden tip om dit artikel te lezen.

Het nummer ligt niet meer in de winkel, maar met 1 belletje (040-2220418) kan je het bij de redactie bestellen.

DOEN !!

30-08-2020 - DIRECT SCHRIFT

Jarenlang ben ik bezig geweest met direct schrift. Een klein opschrijfboekje en een pen en er rustig voor gaan zitten. Gewoon opschrijven wat in je opkomt en zo krijg je er dan langzamerhand vertrouwen in.

Ergens in september in 2004 kwam er een heel verhaal met uiteindelijk een post scriptum. Dat kleine stukje wil ik graag hier even opschrijven. Het gaat over wijsheid.

WIJSHEID........ en ik stelde de vraag: "Waarom ?""  Ik denk, dat het woord wijsheid in mij opkwam en de vraag *waarom?* kan ik op dit moment niet achterhalen. Maar dit was het antwoord:

"Je hebt het gevraagd mijn zoon en je zal het krijgen ook.

Het groeit in je als een bloem als een zich oprichtende slang.....onontkoombaar.

Het legt een grote verantwoordelijkheid bij jou.

Je bent klaar. Je bent bereid.

Je hebt vertrouwen, geloof en zekerheid.

NU kan je ALLES aan !"