Dit zijn voor jou de mogelijkheden:

 

READING: OPENEN VAN DE AKASHA KRONIEKEN

Bij een reading maak ik contact met de Akasha Kronieken.

Ooit begonnen met het Pathway Prayer Process heb ik in de loop van 2020 en 2021 door meditaties en doorgevingen een voor mij werkende methode gevonden om je mee te nemen naar het veld van de Akasha Kronieken.

De Akasha Kronieken zijn een dimensie van bewustzijn, waarin de essentie van elke ziel ligt opgeslagen. In het Akasha-veld ligt de informatie van al onze levens (verleden, heden en toekomst).

De Akasha-energie kunnen wij ervaren als liefde, licht , harmonie en helende kracht. In wisselwerking met dit veld is het mogelijk om inzicht, leiding en begrip te krijgen om op die manier jouw probleem of levensvraag te begrijpen en te kunnen hanteren.

You can feel something of your real divine being

 

COACHEND MEDIUM

Een coaching is een gesprek tussen jou en mij. Je komt met een probleem, iets waar je mee zit of meer over wil weten.

Samen gaan we daar in een gesprek naar kijken en het is heel belangrijk om met de beeldvorming te beginnen. Jij bent degene, die weet waar het om gaat en ik probeer door middel van vragen jou het beeld zo compleet mogelijk te laten schetsen.

Jij vertelt, ik luister en probeer via vragen de antwoorden achter de antwoorden te vinden. Door mijn sturende vragen ben jij het eigenlijk zelf, die het op den duur allemaal op een rijtje krijgt. Af en toe voeg ik iets toe om te proberen andere kanten van jouw verhaal belicht te krijgen.

Als medium ben ik boodschapper. Het enige wat ik als medium kan doen, is mij instellen op degene die bij mij op consult komt. Als medium kan ik vragen stellen. Maar ook dan geldt, dat de spirituele wereld (en denk dan aan gidsen, engelen en meesters) aangeeft, wat ervoor jou tevoorschijn mag komen.

Via mijn mediumschap kan ik intuïtief belangrijke informatie doorkrijgen, maar het blijft uiteindelijk toch JOUW verhaal, dat we samen van alle kanten bekijken. Aan het eind van de coaching zal ik mij altijd even als medium met de spirituele wereld verbinden om te kijken of we nog bijzondere boodschappen krijgen.

Ik ervaar iedere keer weer hoeveel mensen eigenlijk in hun mars hebben en wat ze kunnen. Ze ontdekken hun mogelijkheden en gaan met een nieuwe kijk en een handvat geïnspireerd weer naar huis.

 

HYPNOTHERAPEUT:

Ik werk met de methode die is ontwikkeld door Rob v.d. Wilk. Met positieve herstructurering (implanteren van positieve affirmaties in het onderbewustzijn) en regressietherapie werk jij aan je problematiek.

Daarbij kan je denken aan:

- laag zelfbeeld

- familieproblemen

- stoppen met roken

- vermoeidheid en stressverschijnselen

- klachten in verband met angst

- andere klachten of problemen