IN DEZE BLOG GEEF IK VERSLAG VAN MIJN ERVARINGEN MET MIJN ANDARA-TEAM

 

08-10-2019 - HET OOG VAN GOD

Dat is nogal wat deze boodschap en dus ging ik vanochtend heel rustig voor mijn Andara*s zitten en stelde de vraag: "Wat wordt bedoeld met het Oog van God ?"

Het antwoord kwam direct:

"Verbind je met je Hoger Zelf......het oog moet je zien als het oog van een orkaan. Daar heerst volledige rust en alleen in volledige rust krijg je Kennis."

"De vierbladige bloem die je in je formatie kan zien, staat symbool voor Wijsheid, Kennis, Vertrouwen en Overgave. Probeer het niet te begrijpen, want het verstand en begrip zijn van deze wereld. Verbind je met je Hoger Zelf en voel aan, wat er bedoeld wordt."

Ik pakte de Silver Luna en in alle rust liet ik dit antwoord even bezinken en langzaam drong tot me door, dat het in dit leven wellicht onze opgave is inhoud aan de vorm te geven.

Het mooie is, dat in deze boodschap met Kennis.....Liefde wordt bedoeld.

EPILOOG: In feite is deze boodschap om in volledige rust te komen een aanwijzing om met je aandacht naar binnen te gaan. Daar vind je wie je bent, daar vind je wat je moet doen, daar vind je je geluk, daar vindt creatie plaats. Alleen daar kan je je eigen situatie veranderen.

 

Oktober - 2019 - GESPREK

Tijdens mijn spirituele reis naar het grensgebied van Rusland en Finland heb ik gecommuniceerd met stenen. Toen ik dat op mijn werk vertelde, is mij dat jarenlang nagedragen. Maar.....ik verkeerde in goed gezelschap, want prinses Irene praatte met bomen.

En dus...begroet ik iedere ochtend mijn Andara*s: "Hoi Andara-team !" En ik heb ze vandaag gevraagd, of ze het fijn vinden, dat ze als formatie in deze nieuwe vorm liggen. Ik kreeg een kinderlijk enthousiasme terug: vrolijk en met applaus.

En toen kwam de boodschap:

"Wij vinden het fijn om in deze vorm te liggen, want met onze inhoud geeft het een bepaalde structuur aan de ruimte. Inhoud heeft vorm nodig, anders zou het zich in deze wereld niet kunnen manifesteren. Daarentegen.......vorm zonder inhoud is niets."

En dat.....moest ik echt direct opschrijven.

 

Oktober - 2019 - VORTEX

Afgelopen zomervakantie heb ik daar de heer des huizes drie keer een healing gegeven. Dat was een bijzonder gebeuren, waarbij we van tevoren hadden afgesproken niet bezig te zijn met verwachtingen en resultaten. Gezien de soort klachten was dat zonder meer een goed uitgangspunt.

In de herfstzon zat ik vanmiddag wat weg te dromen en had ik een soort fantasie, hoe ik dit het volgend jaar zou aanpakken, maar dan wel met behulp van een speciale Andara, die een extreem hoge healingvibratie heeft.

Tien minuten later - en ik was in gedachten absoluut met iets anders bezig - zag ik boven mijn Andara-team (innerlijk zien) een vortex ontstaan. Iets dat ik in de dagen ervoor ook al een paar keer had *opgemerkt*. De Andara-formatie verhief zich al draaiend als een soort drone langzaam omhoog en de centrale steen - de Silver Luna (zie foto) - werd als het ware omhoog geschoten als vanuit een katapult.

Toen ik dit zag gebeuren, stuurde ik deze kristal onmiddellijk naar het vakantieadres, waar de Andara als een soort insect op een bepaalde plek bij de gastheer van mijn vakantieadres bleef hangen. Daar deed het *zijn werk*.

Op een bepaald moment keerde de Andara weer terug naar de *basis* zonder dat ik iets hoefde te doen.

Een bijzondere ervaring om mee te maken.

Oktober - 2019 - SYMMETRIE

Toen mijn Andara-team compleet was, werd al gauw duidelijk, dat deze formatie symmetrisch van vorm was. Dus besloot ik de kristallen ook precies op het midden van de kast te leggen, waar ze op liggen. Het was een verschuiving van niet meer dan 10 centimeter.

Een paar dagen later realiseerde ik me - zittend beneden op de bank - dat de Andara-formatie precies boven mijn hoofd (nog geen 2 meter) ligt. En ja...dan komt de perfectionist in mij boven.

Op de eerste verdieping gemeten......hoe ver van het raam? Beneden op de bank  gemeten......hoe ver van het raam. Uiteindelijk hoefde ik de bank maar enkele centimeters op te schuiven om op de centimeter precies onder de Andara-formatie te zitten.

Sommige mensen vinden mij een rustig en geduldig iemand, maar onderhuids kolkt vaak de vulkaan. Mijn begeleiders uit de spirituele wereld wisten dat blijkbaar al heel lang, want jarenlang duurden mijn meditaties vaak niet langer dan 10 minuten. Ik was snel weg en snel weer terug, maar de lessen waren vaak indringend !

Terug naar nu: de zitplaats op de bank noem ik nu *Positie X* en het is voor mij een baanbrekende ervaring om te merken, dat ik daar een overweldigende rust ervaar. Op die plek voel ik mij verbonden met mijn Hoger Zelf. Het is een verbinding, die er gewoon direct is en eerlijk gezegd voel ik ook, dat de energielijn nog verder omhoog doorloopt tot aan het Universeel Bewustzijn.

Dat laatste zou ik niet durven beweren, als ik niet verschillende keren in mijn leven die ervaring al zou hebben gehad.

De Andara*s blijven mij verrassen. Ze communiceren en blijken de laatste dagen een sterk healend vermogen te hebben.

"Wat gaat er nog meer gebeuren?" Dat vraag ik me de laatste dagen wel eens af.                  Ik heb heel sterk het gevoel, dat ik aan het begin sta van een ontwikkeling, waarbij healing, communiciatie en informatie een belangrijke rol spelen.