01-12-2019 - I DO IT MY.........WAY !

02-12-2019 - ELFTAL

03-12-2019 - GOUWE OUWE

04-12-2019 - LADIES

05-12-2019 - CHANGE YOUR POINT OF VIEW

06-(deel1)-12-2019 - PERFECTIE

06-(deel2)-12-2019 - LEMURIAN

06-(deel3)-12-2019 - INWIJDING

09-12-2019 - HERFST -WINTER - LENTE

 

 

01-12-2019 - I DO IT MY.........WAY !

Nou.....deze bekende titelsong is een prachtige boodschap, die ik iedereen kan aanbevelen. Naar anderen luisteren, helpen of je laten helpen, inspireren of laten inspireren. Het is allemaal prima, maar doe het vooral op jouw manier.

Dat luisteren heb ik bij de aanschaf van de laatste Andara (de Inanna) absoluut gedaan en ik heb er geen spijt van.

Maar hoe merkwaardig is het om al na slechts enkele dagen iets te gaan voelen, dat helemaal hoort bij dit kristal en past bij mijn  innerlijke reis op weg naar helderheid en wijsheid.

Ik heb verschillende keren mogen ervaren, dat de sluier tussen deze wereld en *de-andere-wereld* toch wel heel dun is. Het is een hele dunne afscheiding, die je vooral energetisch moet bekijken. Een afscheiding die er alleen is door onwetendheid.

 

Als je gaat zien, dat deze driedimensionale wereld een wereld van projectie en illusie is, dan komt er een soort helderheid en inzicht, die een verschuiving veroorzaakt in je beleving van alle ervaringen.

Er ontstaat een gevoel van eenwording. En door dat eenheidsgevoel voel je, dat er een enorme healing plaats vindt. Voel je die healing, dan geeft dat een enorme bevrijding.

Als je na dit verhaal nog eens leest wat de werking is van het Inannakristal (zie november-blog), dan begrijp je nu, waarom deze Andara zo*n onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij uitoefende.

Had ik bij de lady Nellie het gevoel eerst een plek te moeten vinden, alvorens deze te kunnen aanschaffen. Hier was het the other way round.

Ik pakte het pakje uit en onmiddellijk trok mijn aandacht naar een grote boeddha in mijn kamer. Het was bijna eng om te zien, hoe deze Andara door haar vorm en afmeting naadloos tussen de voeten van de boeddha paste.

Ook de Inanna doet het op haar manier.

 

02-12-2019 - ELFTAL

Ik geef het onmiddellijk toe .......ik ben een beetje verliefd op dit elftal. Maar de kleuren, de vormen, de energieën, de combinatie en waar de 11 voor staat.

Meestergetal, resoneert met extreem hoge trilling, boodschap van de Engelen, transmutatie naar hoger spiritueel niveau, dienstbaarheid, mogelijkheden, innerlijke wijsheid, inspiratie en nog veel meer.

                                                     

03-12-2019 - GOUWE OUWE

In 1996 eindigde op 24 december een meditatie met de volgende boodschap:

"Dit was een korte les, maar de mensen vergeten hun lessen zo snel. Jij niet omdat je erover nadenkt. Daarom geven we ook kleine lessen."

De daaropvolgende meditatie op 27 december kwam het principe *vraag-en-ontvang* heel duidelijk naar voren:

In de beek (een punt waar ik in elke meditatie altijd even met mijn 5  innerlijke zintuigen het water mag ervaren) weerscheen in de punten van de golfjes de schitteringen van het licht als duizenden diamantjes.

Ik vroeg om kracht en direct kwam het antwoord:

"Vergeet niet.......je bent  nooit alleen."

Ik voelde een kring van helpers om mij heen en vanuit mijn handen voelde ik lange bundels.

"Voel je aura hoe groot die is."

Het was een meditatie, waarin ik heel veel kracht ontving.

Ik voelde licht en liefde in mij.

 

04-12-2019 - LADIES

Vandaag was ik even op bezoek bij het medium van Barneveld om wat ervaringen van de laatste tijd uit te wisselen.

Haar laatste aanwinst een Lady Nellie wilde de Lady Nellie uit Nieuwkoop wel eens ontmoeten.

En daar lagen ze dan op een mooi wit zakje op de houten tafel elkaar te bewonderen. De één een jonge blom en de ander een wijze oude vrouw.

Er gebeurt meestal niet wat je verwacht, dus de vonken vlogen niet heen en weer, hoewel je dat op energetisch niveau natuurlijk nooit helemaal zeker weet. In ieder geval.....wij zagen het niet.

Wat wel opviel is, dat deze 2 ladies absoluut de energie weerkaatsten van hun eigenaar, hoewel ik dat laatste woord maar moeilijk uit mijn computerpen krijg.

Als er iets zichzelf is en *eigenaar* van zichzelf, dan is het wel een Andarakristal en met deze Ladies is het niet anders.

05-12-2019 - CHANGE YOUR POINT OF VIEW

Ik schreef er eerder over, maar als er iets moeilijk is.....dan is dit het wel (ook al is het principe eenvoudig), maar doen................

Het principe houdt in: ben je ergens boos over, teleurgesteld, niet tevreden, geïrriteerd....verander dan je kijk erop. Simpel en uiterst moeilijk tegelijk !

Om je te inspireren vertel ik hier over een ervaring, die ik onlangs had bij een filmvoorstelling met een klein etentje na afloop.

Wij zaten lekker op de achterste rij en ik ergerde me enorm aan een mevrouw voor mij, die in redelijk plat Amsterdams nogal druk zat te giebelen en te kletsen met haar buurvrouw ook tijdens het voorprogramma.

Ik had met mezelf al afgesproken, mocht het tijdens de film ook gebeuren, haar op de schouders te tikken en haar netjes te vragen...........

Na afloop gingen wij aan een lange tafel zitten en naast ons en tegenover ons waren nog 3 plaatsen vrij. Ik roep het altijd: "De Kosmos houdt wel van een grapje." Ja hoor ....het moest gewoon zo zijn, daar kwamen de dames en ik had sterk het gevoel....dit moet mij weer overkomen.

De dames gingen zitten en bij toverslag veranderde er iets in mij. Ik ging een beetje branieachtig maar wel liefdevol (ja...die combinatie bestaat echt !) en zeer extravert het eten aanprijzen en grapjes maken. Het ijs was dus snel gebroken.

Kortom.....het werd nog reuze gezellig, we hebben gelachen en van irritatie was geen sekonde sprake.

Change your point of view: het kan !

06-(deel 1)-12-2019 - PERFECTIE

Aan het begin van de week bekeek ik mijn Andara-elftal en mij overviel een gevoel van perfectie. Dat gebeurt mij niet vaak, want er valt altijd wel iets te verbeteren.

De volgende ochtend in de sluimering van het wakker worden, zo*n dimensie waarin laatste droomflarden en andere beelden zich aandienen, was daar het beeld van een gigantische Kosmos met duizenden oranje sterren. Het bijzondere was, dat dit beeld heel veel diepte had en dat ik het enige tijd kon *vasthouden*.

Weer een dag later kwam wederom de Lemurian Andara op mijn pad. De Andara die ik al maanden op het oog heb, maar die mij lange tijd nog niet *riep*.

Vandaag heb ik de roep van de Andara beantwoord en binnenkort gaat deze Andara de functie van Reis-Andara op zich nemen en ga ik overal mee naar toeslepen.

Het verhaal is natuurlijk niet compleet zonder een beschrijving van deze Andara.

 

06-(deel2)-12-2019 - LEMURIAN

Deze Lemurian Etherium Gold Andara varieert van lichtroze champagne tot helder oranje-goud met een intense gouden tint van lichtenergie, die binnen sprankelt.

Vanuit het wezen van dit kristal danst de gouden straal.

Deze gouden straal activeert jouw licht-wezen en brengt het licht van jouw ware essentie naar voren.

Nou........zo*n Andara wil je toch altijd bij je dragen !

06-(deel3)-12-2019 - INWIJDING

Ook al was het 6 december......vol verwachting klopte mijn hart. De deurbel ging en daar was het pakje met de nieuwe Andara.

Ik zat net naar een t.v.-programma te kijken en in een pauze bracht ik het pakje omhoog en legde het op mijn bureau. Ik was nog geen 2 tellen beneden of de ingeving kwam om de andere Andara*s op het pakje te leggen. Ik kreeg te horen: "Inwijding."

Natuurlijk popelde ik om het pakje open te maken, maar het was duidelijk, dat de Andara*s daar een ander idee over hadden.

Het t.v.-programma was afgelopen en toen ontwikkelde zich een verhaal, alsof ik met open ogen aan het mediteren was. Het waren beelden - soms bewegend - die zich in de loop van anderhalf uur afspeelden met de nodige tussenruimtes.

 

De energieën van de Andara*s lieten zich zien als een wolk vlinders. De vlinders cirkelden op speelse wijze om elkaar heen.

Tja.....ik dacht: "Zo lang ze spelen......................."

Er verschenen ook vogels, wat later palmbomen en een blauwe zee. Een mooie oranje zon aan de hemel als symbool van de nieuwe Andara.

Dan schrik ik even, want er kronkelt een slang over de grond.

De slang richt zich op en er wordt een cobrakop zichtbaar even later het hoofd/masker van een farao. Wat later op de achtergrond een piramide.

Dan zie ik een plattegrond van een woestijn met 2 rivieren: de Eufraat en de Tigris.

Dan verschijnt een tempel met Griekse pilaren en ik heb het gevoel, dat ik bij de Akropolis van Athene ben. Dan is er een sterk gevoel van de aanwezigheid van het orakel van Delphi.

Op een bepaald moment ga ik naar boven, open mijn computer en voel, dat ik het pakje mag openmaken.

 

 

09-12-2019 - HERFST - LENTE - WINTER

Ik ken wel mensen, die moeite hebben met de herfst en heel erg opzien tegen de kou van de winter. Ik was vroeger als kind zo mager als een lat en met name het schaatsen was voor mij verre van een pretje.

Tegen alle koukleumen kan ik alleen maar zeggen: "Kijk eens goed naar de bomen en de struiken, die nu zo goed als al hun bladeren hebben verloren en kijk eens naar de belofte, die al duidelijk zichtbaar is."

De knoppen hebben een prachtige harde soms wasachtige laag en geven een hoopvolle boodschap af.

Gewoon een lekkere dikke trui, een warme winterjas en dan toch maar hopen op een laagje sneeuw.

Eerlijk gezegd verheug ik me nu al op de eerste sneeuwklokjes.