Verken je mogelijkheden en volg je droom                             

DREAM YOUR DREAM                 

Misschien heb je een probleem of een vraag, waar je graag meer duidelijkheid over wil. Of een bepaald gevoel, dat jou te veel beheerst en waar je eigenlijk gewoon vanaf wil. Iets waar je al een tijdje mee rond loopt.

In een veilige en rustige omgeving krijg je meer helderheid en meer inzicht in jouw problematiek en een betere kijk op je mogelijkheden.       Ik help je graag door middel van een coachingsgesprek op basis van mijn mediumschap, een hypnose-sessie of via een reading waarbij ik voor jou de Akasha Kronieken open.

DROOM-COACH

Geleid door de spirituele wereld stel ik vragen en luister ik. Beeldvorming is heel belangrijk. Pas dan kunnen we komen tot een instrument, waarmee jij straks zelf aan de slag kan.

INSPIRATIE

Het is fascinerend om te zien, dat een sessie altijd passend is voor dit moment in jouw leven. Soms kan één opmerking, één tip of één oefening je leven al een hele draai geven. Daarom durf ik te stellen: "It can change your life!"                                                                                                                                

 Probeer het....je bent het waard !

SAMENVATTEND: ERNAAR KIJKEN - BEELD - ANDERS DENKEN - VERANDERING - HARMONIE

 

Je kan me mailen of bellen.

e-mail: frans.bohlander@gmail.com

tel: 06-50540344

Consult: E 50,-    

Hynose-sessie: E 70,-  

 

                                                                               

 

PRAKTIJK de DROOMVLINDER (zie ook landkaart) ligt centraal gelegen in Het Groene Hart aan de Kennedylaan 60 in Nieuwkoop (geen parkeerkosten). Ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zowel vanuit Uithoorn als Alphen a/d Rijn met bus 147 (halte om de hoek).

Je bent van e welkom !