Verken je mogelijkheden en volg je droom                             

DREAM YOUR DREAM                 

Misschien heb je een probleem of een vraag, waar je graag meer duidelijkheid over wil. Of een bepaald gevoel, dat jou te veel beheerst en waar je eigenlijk gewoon vanaf wil. Iets waar je al een tijdje mee rond loopt.

In een veilige en rustige omgeving krijg je meer helderheid en meer inzicht in jouw problematiek en in je mogelijkheden. Ik help je graag door middel van een coachingsgesprek op basis van mijn mediumschap, een hypnose-sessie of via een reading waarbij ik voor jou de Akasha Kronieken open. Er komt meer ruimte voor jouw droom en voor jouw werkelijkheid.

DROOM-COACH

"Waar woon je ?" Dat is altijd mijn eerste vraag. Ik vind het gewoon leuk om te weten, waar je vandaan komt. Daarna vraag ik je: "Wat is je probleem, waar zit je mee, waar wil je meer over weten? Iets waar we samen even naar gaan kijken, het lampje even opzetten, zodat er meer helderheid en duidelijkheid ontstaat."

Geleid door de spirituele wereld stel ik vragen en luister ik. Beeldvorming is heel belangrijk. Pas dan kunnen we komen tot een instrument, waarmee jij straks zelf aan de slag kan. En....neem gerust je dromen mee. Deze boodschappen aan jezelf kunnen een belangrijke rol spelen.

INSPIRATIE

Iedere keer is het weer verrassend om te ervaren, hoe zo*n coachingsgesprek of hypnose-sessie zich ontwikkelt. Het is fascinerend om te zien, dat een sessie altijd passend is voor dat moment in jouw leven. In de loop van de sessie komen langzamerhand de puzzelstukjes bij elkaar en het laat zich vertalen naar een handvat en inspiratie voor de toekomst. "It can change your life."

Voor mij is het prachtig om te doen en heerlijk om te zien, hoe steeds meer een beetje licht valt op de plek waar eerst onduidelijkheid was.Voor jou ontstaat er meer begrip en jouw toekomstige weg wordt duidelijker. Je hebt de dingen meer op een rijtje en je ziet beter de verbanden.

HARTEWENS

Na de sessie ga je met meer duidelijkheid naar huis en ga je er in je leven verder mee aan de slag. Voor mij is het iedere keer weer een belevenis om iemand een stap verder te brengen.

 

BEL ME VOOR EEN AFSPRAAK:

Telefoon: 06-50540344 ( je kan ook appen) of 0172-572934

Of via e-mail: frans.bohlander@gmail.com

Consult: E 40,-    

Hynose-sessie: E 50,-  

                                                                               

 

PRAKTIJK de DROOMVLINDER (zie ook landkaart) ligt centraal gelegen in Het Groene Hart aan de Kennedylaan 60 in Nieuwkoop (geen parkeerkosten). Ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zowel vanuit Uithoorn als Alphen a/d Rijn met bus 147 (halte om de hoek).

Je bent van ❤e welkom !